Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2016 02:13 - Nibi_ru = Nibi
Автор: sani110 Категория: Рецепти   
Прочетен: 822 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.12.2016 12:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Комета Elenin и ново небесно тяло в нашата слънчева система

 

ExopoliticsTV
 представител на Съвета Андромеда (Tolec) обсъжда ролята на на кометата Elenin и
 3 важни небесни тела, които са след кометата Elenin
във форма на интелигентно проектиран конвой.

 

Tolec-членки, че според Съвета Андромеда, функцията на този небесен ъпгрейд на тялото е част от еволюцията на нашата Слънчева система от 3-то измерение към 4-то измерение  и ще включва Земята и човешката цивилизация през тази трансформация от триизмерна преместят.

 

 

 

Често задавани въпроси: комета ELENIN,
кафяво джудже TEKOMA и
Нибиру

 

Факти за всяка от тези небесни тела

 

www.andromedacouncil.com

 

1) "Какво е комета Elenin?

 

Отговор: "Това е естествено небесно тяло, малка комета, повече скала, отколкото лед и газ. Той буквално "разчиства пътя" за пристигането на , кафяво джудже TEKOMA c размера на Уран.
С елипсовидна орбита Кометата elenin ще дойде в слънчевата система на Земята за да  достави на кафяво джудже Tekoma, и след това да напусне.

 

2) "Много хора на Земята са наясно с пирамидална форма, която сега изглежда, да се намира зад комета  Elenin. Какво е това? "

image

 


 

Отговор: "Ние сме наясно с технологията, за мониторинг на устройството, силово поле във  форма на пирамида зад комета Elenin. Изглежда, само когато проблемът ще се появи в пространството, това устройство ще бъде активиран, като  е сега. Изглежда, тази технология , поддържа Elenin и Tekoma на път да се сведе до минимум възможни прекъсвания  пътя на какфява джудже Tekoma към  слънчевата система на Земята. "

 

3). "Тогава защо кометата Elenin към Слънчевата система на Земята?"

 

Отговор: "Кометата Еlenin просто разчистване пътя за кафяво джудже Tekoma."

 

4.) " пристигането на комета  Elenin директно причинява никаква промяна на Земята

 

Отговор: "Не."

 

5). "Тогава каква е Tekoma?"

 

Отговор: "Това е кафяво джудже за размера на  планетата Уран(4,007 пъти по голямо от Земята)
То трябва да пристигне в Слънчевата система Земята около средата на октомври 2011 и се очаква да се установят в тази слънчева система, като ново, макар и  не толкова ярко - 2ро слънце. То се очаква да се заселят в м/у Венера и Земята, но много по-близо до Венера, отколкото на Земята. "

 

кафво джудже Tekoma  е "прикрито" от технологична наметало или щит и невидими за Земята. Tolec заяви, че не знам кога "прикриване" механизъм ще бъдат премахнати, и Tekoma стават видими като "2-ро Слънце " в нашата слънчева система. 

 

6) "Какво ще кажете за възможни прекъсвания в тази слънчева система, по-важното е на Земята, с пристигането на Tekoma?"

 

Отговор: "Комбинацията от множествена Андромедиански биосфери, бихте могли да ги наречем планетоиди, те по същество са много големи кухи планети_кораби.
Те имат  няколко хиляди души  екипажа.

Колективно тези биосфери ще  проект комбинирано поле
за да пленява планетата Земя и на много други планети в Слънчевата система на Земята, кагато кафяво джудже Tekoma пристига. Това поле е да минимизира потенциалните вибрационните ефекти и смущения на планетата Земя когато кафяво джудже Tekoma пристига и се установява на място. "

 

. 7) "Не е ли там вече е кафяво джудже от време на време се вижда от Земята 

 

Отговор: "Добър въпрос. Да, има. Той е бил там за дълго време. Тя е в процес на превръщане от червено до кафяво. Въпреки това, както е измерена от твоето слънце, тя е около 3 милиарда светлинни години от нас, далеч от твоето слънце. Поради разстоянието, на планетата Земя рядко го виждам. "

 

8.) "Защо какфяво джудже Tekoma идва в Слънчевата система на Земята?"

 

Отговор: "Това е   еволюция.

 

"Това е съдбата на тази слънчева система да се превърне 2на звездна система.
Н
ощното небе ще изглежда много повече като здрач .

 

"Нощно време: хората на Земята ще виждат кафяво джудже Tekoma като смес от бледо жълто и бледо оранжев цвят, на около 8 часа по циферблата.

планета Nihohia ще има хоризонтални ленти от бледо розово / бледо лилаво / бледо сини цветове, и Луната ще се разглежда като блед синкав бял цвят се дължи и на "североизток" на 7 часа по часовник а.
Вие ще видите вашия собствен Луната от Земята на 2 часа по часовника.
В сравнение с деня, тези нови небесни тела ще изглеждат по-големи п/з нощта. "

 

8б. "Какво ще небе на Земята п/з деня  с кафяво джудже Tekoma ?

 

"Ден: хората на Земята ще продължават да виждат слънцето, голям и жълт;
Tekoma, кафяво джудже, като много малко слънце с оранжев цвят.

кафяво джудже Tekoma,  ще бъде с размера на това, което бих нарекъл нова, неизползвана, молив гума главата.

планета Nihohia, с размера  на точка oт молив
В перспектива, всичко ще се намира, ако мислиш за твоето слънце, кръгло лице часовник, всичко ще се намира в долния десен ъгъл на около м/у 4-5 часа. "

 

9.) "Тогава каква е Nihohia?"

 

ОТГОВОР: "Nihohia малка планета, придружаваща кафяво джудже Tekoma.

Тя е по-малка от Плутон, и тя носи много малка луна с нея.
И 2те са в орбита много близо до кафяво джудже Tekoma.

Там има  хората, живеещи под повърхността на планетата  Nihohia в подземни градове. Някои хора са това, което бих нарекъл кавказки тип, а някои са меки, бледо сини, които са далечни братовчеди, на хора сус синя кожа в най-старите текстове на древна Индия.

На Nihohia има и смесена раса
Лице от Земята говори хинди днес би по някакъв начин да бъде в състояние да говори с тези хора. Те са много спокойни, хармонични, мирни хора. Те също са хора с много високо развити. Те не се бият помежду си, на всички. Това е тяхната съдба, за да дойдат в тази слънчева система, да се превърне в 4-то измерение, и да помогне на Земята хората със своя многостранен преход и трансформация в това измерение.

 

Има подземни тунели, които отиват към различните централни градове, където тези хора живеят днес.

Те имат технология. Конкретно те имат силово поле в място, за да предпази своята планета. Силово поле защитава планетата, така че тя не ще се счупи, или да бъдат унищожени по време на техните пътувания. Тяхната Луната има някои подземни космически станции с хора, живеещи в тях. Същата технология сила областта,, защита Nihohia - защитава своите Луната. Тези хора се движи около космоса в Nihohia, в продължение на около 100,000 години и в сърдечно приятелски начин те са съобщили с много други цивилизации и народи по пътуването си. В момента те са на един 3ти триизмерна свят с 3ти размерите хора. Те ще се превърне в едно 4тото измерение света, точно като Земята. Така че хората си. "

 

10.) "Какво ще кажете за Нибиру?"

 

Отговор: "Това е планета, с размера на Юпитер. Тя пътуваше с/д  кометата Еленин(и какфяво джужде Tekoma.)
image

 

11) "Има ли обитаем които живеят на или под земята, планетата Нибиру?"

 

Отговор: "Да. Има хората от 4то измерение, живеещи на Нибиру.
Хора Нибиру са в 4 измерна в рамките на последните 2000 год . Те ще бъдат известни на хората на Земята, като - Annunaki. Но в действителност Annunaki са само малка част, малка клан на по-голямата част от хората, които са известни като -. Nibi .

 

12.) "Какво ще се случи по отношение на Нибиру Въвеждане на Слънчевата система на Земята?"

 

Отговор: "Нищо. Нибиру няма да влезе Слънчевата система на Земята. От името на хората на Земята и хората от Нибиру - Андромеда съвет е договорила с хората от Нибиру, за да не се пречи на хората на Земята. Като част от тези преговори Андромеда съвет е осигурила помощта на 5 триизмерни същества, за да използва тяхната технология да прокара траекторията на Нибиру [и Луната (а)] 0 буквално да премине над горната част на Слънчевата система на Земята.

 

"Следователно, няма да има" причина и последици ", без земята промени, причинени от Нибиру преминаване над горната част на Слънчевата система на Земята. Няма. Слънчевата система на Земята, ще се чувстват така, сякаш нежен бриз ще задминем. "

 

13.) "Приблизително кога, кой месец времето на Земята, ще Нибиру минава над горната част на Слънчевата система на Земята?"

 

Отговор: "Нибиру се очаква да премине над горната част на Слънчевата система на Земята приблизително някъде между края на ноември-декември средата на 2011 г.. Отново, на Слънчевата система на Земята, тя само ще се чувствате така, сякаш нежен бриз ще минем, нищо повече. "

 

14) "Въпреки че 5 измерни същества ще използва технологиите си за да бутат  планираната траектория на Нибиру да, вместо да премине п/з върха на слънчевата система на Земята;. Ще има все още е всяка причина и ефект от Нибиру на тази слънчева система, от гледна точка на белязан Земята се променя или смущения? "

 

Отговор: "Не. Няма да има никаква причина и ефект от Нибиру, която преминава п/з слънчевата система на Земята. "

 

Земята се променя 2012-13 & галактически енергийни полета

 

В си интервю ExopoliticsTV , Tolec-членки, че всички земни промени по време на периода 2012-13 са склонни да се задейства от галактическите енергийни полета. Съвета Андромеда "Биосфера" голям космически кораб, Tolec-членки, ще се генерира "силово поле", за да минимизират Земята се променя през периода 2012-13, както и по време на остатъка от 2011.

 

В FAQ, Tolec-членки,

 

15) "Какво може да се окаже основната причина за евентуални промени на Земята, които са се обсъдят открито, като толкова много хора на Земята, се налага да правя с 2012 и след това?

 

ОТГОВОР: "Повечето от възможните промени на Земята се обсъждат се очаква да се случи от 2012 г. - през всички на 2013 г. - ще бъдат причинени от силно заредени с магнитна енергия на ядрото на черна дупка в центъра на галактически екваториална равнина, че слънчевата система на Земята на път да премине. Тази черна дупка, и на групата на високо-бързо енергията на честота в галактическия Екваториална зона равнина, както се очаква да предизвика магнитни смущения, произтичащи в буквалния повишена & развълнуван вибрации на планетата Земя. Тази лента на енергия вибрира в 4 триизмерна честота, че Земята и Слънчевата система е в процес на точно сега навлиза, и ще вибрира в обозримо бъдеще най-малко няколко хиляди години.

 

"Отново, имайте предвид, както показва уеб сайта, там са едно брой на Андромеда Съвета маркирана биосферата, които са проектиране" силови полета "около планетата Земя да минимизира колкото е възможно повече от разбъркване енергия на черната дупка, и повишената вибрацията на 4-то измерение. Остава да се види колко тежко е, или не, възбуда на планетата Земя ще бъде.

 

"Но ще има промени на планетата.
За Земята, за да се развива трябва да се коригира, и тя трябва да балансира отново.
С цел за Земята да стане балансирано, изместване на земната кора трябва да се случи с планетата в привеждането в съответствие. "

 

На  Съвета на Андеомеда и Вирджиния земетресението на 23 август, 2011

 

По време на си интервю ExopoliticsTV , Tolec-членки, че на 23 август, 2011 Вирджиния земетресение не е тектонски събитие.
изключително плитко земетресение почувствах, както далеч на север като Отава, Канада е резултат на оръжия Андромеда енергиен съвет, насочени към унищожаването на останалата Орион сив и Драко влечуго подземни бази под Вашингтон, окръг Колумбия и съседните райони.



 

 

В изявление по този репортер, г-н Стенли показва, "Тук са 6 аномалии Re: земетресение DC, които са очарователни.

Подозирам, че една или повече от подземните градове около DC бяха взривени или засмукани със Stargate ".

 

Референтен номер:

 

http://www.activistpost.com/2011/08/6-strange-anomalies-with-virginia.html

 

2 Комеъа Elenin - Андромеда Съветът заявява, че Elenin е "естествено небесно тяло, малка комета, но на повече рок, отколкото лед и газ .... с технология за мониторинг на устройството, ако щете, това е проектиране формата на пирамида силово поле над Общата площ на комета Elenin. "

 

Тази информация се вписва с някои текущия анализ на кометата Elenin, и тетраедър форма, която изглежда се покрива кометата.

 

[Ричард С.] Хоугланд предполага, че тя е нещо повече от просто един обикновен комета, и всъщност е изкуствен обект, защитен от напреднал геометричен енергиен - щит. космически кораб

Ако Elenin не е комета но на изкуствена конструкция, че може да обясни промените в нейната яркост. Това може да е защо там се появява толкова много дезинформация околните Comet Elenin се опитва да отклони обществения интерес от нея. твърденията на Хоугланд., startingly както са, изглежда да бъде подкрепена от най- Всъщност последните сателитни снимки на Elenin показват уникална геометрична структура около него., нещо необикновено може да е на път да се случи, като Elenin доближава до перихелия си от 11 септември, както и други ключови дати по време на преминаването му между Земята и Слънцето. "

 

3 кафяво джудже Tekoma и обитаван за планетата Nihohia (Nee-мотика-хи-ах) - Андромеда съвет актуализация е, че две "мантия" небесни тела след кометата Elenin в тандем в интелигентно операция, за да се установи Tekoma като 2-ри Слънцето в нашата Слънчева система, и Nihohia като 3-то измерение обитавана планета в симбиотична връзка със Земята. Tekoma се променя нашата слънчева система, в двоичен слънчева система с две слънца се описва като част от трансформацията от триизмерна смяна на нашата слънчева система на 4-то измерение.

 

, Докато Tekoma и Nihohia са сведенията сега "прикрити", че е невъзможно да се провери наличието им, докато decloaking.

 

Бетелгейзе, второ слънце

 

" второ слънце "сценарий се често обсъждани. Един доклад-членки, "Земята може да се получат второ слънце, поне временно. Д-р Брад Картър, старши преподавател по физика в Университета на Южен Куинсланд очерта сценарий на news.com.au. Бетелгейзе, един от най-ярките нощното небе звезди, губи маса, което показва, че се руши. Тя може да се изчерпи на гориво и си отиват супер-Nova по всяко време. Когато това се случи, най-малко няколко седмици, щяхме да видим второ слънце ", казва Картър. е да има да бъде нощ не през този период от време.

 

"Star Wars в стил сценарий може да се случи до 2012 г., Картър казва ... или може да отнеме повече време. Експлозията също може да предизвика една неутронна звезда или да доведе до образуването на черна дупка, 1300 светлинни години от Земята."

 

Тюхе, кафяво джудже

 

CNN и други медии не са отчитане на подхода на около кафяво джудже на външните течение на нашата Слънчева система.

 

Читателите могат да гледат CNN доклад на кафяво джудже от Али Velshi, на този адрес:

 

http://youtu.be/daWcoMtrR8U

 

Един независим (Великобритания) доклад на гигантски небесни членки на тялото на МАС би също има на крайния думата за името на газ гигант,. на гърците, Тюхе е на богинята отговорен за съдбата на градовете. Нейното име е временно избран в референтната по-стара хипотеза, вече до голяма степен изоставени, че Слънцето може да бъде част от бинарна звездна система с мъждивата спътници, условно наречен враг, че е смятало, отговорни за масови измирания на Земята. мит, Тюхе е добра сестра на Nemesis. "

 

В доклада се продължава, "професорите Matese и Whitmire предложена за първи път съществуването на Тюхе, за да обясни защо много от тези дълъг период комети идват от грешната посока. В последното си доклад, публикуван във февруарския брой на" Икар ", Международен журнал на слънчевата системни проучвания, те съобщават, че повече от 20 на сто твърде много на комети, наблюдавани за дълъг период, тъй като 1898 пристигат от банда обикаля небето с по-висока ъгъл, отколкото е предсказано от теорията на галактиката-големия отлив.

 

"Няма друго предложение, което е предложи да се обясни тази аномалия, тъй като тя за първи път е предложена преди 12 години. Но хипотезата на Тюхе има един недостатък. Конвенционалната теория твърди, че газов гигант също трябва да изкарвам комети от вътрешния Облак на Оорт, но те имат не са наблюдавани.

 

"Професор Matese подсказва, това може да бъде, защото тези комети вече са задърпа от орбитите им, и след няколко преминава през вътрешната Слънчева система, са избледнели до точката, че те са много по-трудни за откриване.

 

"Така че ако е истински, Тюхе не може да се попречи на орбитите на комети, той също може да се преобърне утвърдена научна теория."

 

Както съобщава от Андромеда съвет, на "прикриване" на Tekoma и му съобщава обитавана планета спътник Nihohia,, и от време-рамка на тяхната "decloaking" и Tekoma, приемайки орбитата си между Венера и Земята като 2-ри нд нашата слънчева система са все още неизвестно , недоказуем, и потенциално съответстваща на съвременните научни познания на небесните тела, приближаващи Слънчевата система.

 

4 Нибиру - Андромеда Съвета описание на планетата Нибиру е съзвучен с описания на Нибиру от други източници. Андромеда Съвета източник посочва, че "" Нибиру се очаква да премине над горната част на Слънчевата система на Земята приблизително някъде между края на ноември-декември средата на 2011 г. ".

 

Според други източници , Нибиру, unascended планета на Възнесените звездна система в Сириус, има 3 600 години орбита. Последно посещение на Нибиру на Земята е бил в година 0 АД, и Нибиру не се дължи в Слънчевата система до 3600 г. сл. Хр.

 

5 Земята промени - по отношение на 2012-13 г. Земята се променя, Tolec заяви, че беше казано от Съвета Андромеда "Повечето от възможните промени на Земята, се обсъждат, се очаква да се случи от 2012 г. - по време на всички на 2013 г., би било причинено от силно заредени магнитни енергии в центъра на черна дупка в центъра на Екваториална галактическата равнина, че Слънчевата система на Земята е на път да премине. "

 

Това Андромеда Изявление на Съвета лежи с надеждна научна информация по отношение на възможното въздействие на галактическите енергийни полета на Земята се променя през периода 2012-13.

 

Един доклад държави ", астрофизик Алексей Дмитриев се казва, че Вояджър 1 и Вояджър 2 сателити показват, че нашето Слънце, както и цялата ни слънчева система, сега се движи в междузвезден облак на енергия. Opher, от НАСА Heliophysics Гост изследовател от университета" Джордж Мейсън " казва тази междузвезден облак енергия е бурна. Дмитриев обяснява, че този облак от енергия е вълнуващи атмосферите на нашите планети и най-вече нашето слънце. тази междузвезден облак енергия продължава да се вълнува / зареждане на слънцето, той причинява слънцето, за да станат по-активни, в резултат в по-голяма мощност на нд IE:. големите и по-често слънчеви бури и CME, в резултат на ефект Карингтън Това междузвезден облак на електрическа енергия се абсорбира от Земята, а учените са открили, че ИТ резултати в повече земетресения, всички, докато драматично. извършване на времето ни тук на земята. На въпроса колко време ще отнеме нашето Слънце, за да премине през този междузвезден облак енергия, д-р Дмитриев отговори: "Аз не знам, но ако трябваше да гадая, бих казал, някъде между две хиляди до три хиляди години. "Това междузвезден облак е wispy банда от заредени частици, чрез които нашата слънчева система е бавно движещи се през.

 

"Когато д-р Дмитриев беше попитан какви са последиците от всичко това за Земята, той отвърна," глобална катастрофа не в десетки години, считано от сега, но в онези години "... в това, че тази глобална катастрофа по същество е точно зад ъгъла настройка на сцената за последните слънчева НАСА буря предупреждение 2012-2013 ".

 

6 4-тата на размерите на Земята - Андромеда съвет съобщава, че този ъпгрейд за небесно тяло в нашата Слънчева система е предназначена част от еволюцията на Земята като част от трансформацията от триизмерна смяна на нашата слънчева система на 4-то измерение.

 

Този сценарий се вписва с някои основни аспекти на размерите трансформация на смяна, предсказано от бившия руски космонавт д-р Марина Попович, д-р и я научна колеги д-р Попович и д-р Лидия Andrianova.

 

"Съзнание обединението на човечеството се предлага като положителен резултат в хипотезата на руските учени и открития. Катаклизми на Земята, се разглеждат като спусък за обединението на човешкото съзнание да се обединят и да се изкачи до едно ново измерение на съществуването.

 

"Този аспект на хипотезата на руските учени и открития лежи единство съзнание" модел на матрицата на времето за ускоряване на календара на маите, популяризирана от такива учени като д-р Карл на Йохан Калеман и Барбара Хенд шлюзни врати. "

 

Моля, вижте:

 

Руският космонавт Попович: ETS предупреждават катаклизми ще обединява човешкото съзнание

 

 

Една значителна разлика между руски модел учени и Андромеда Съвета модел, е степента и свирепостта на Земята се променя и тяхната функция в задействането на новото човечество "4-D" съзнание. По модела на руските учени, човечеството се измества към 4-то измерение, като стратегия за оцеляване от непоносимите промени, Земята в 3-то измерение, като се започне във времето от 2011-13 период.

 

Представител на Андромеда Съвета е посочил, че на Съвета "силови полета", генерирани от биосферни космически кораби ще бъдат разгърнати, така че да защитават и опора на Земята и човечеството от разрушителните земни промени по време 2011-13 период.

 

Трансформация на Земята и човечеството, като триизмерна смяна на четвърто измерение може да се осъществи по положителен, а не катастрофален времева линия.

 

В добавена комуникация с тази репортер Tolec членки, "Моля се разбере, ще има вероятно някои земни трусове, море, земетресения, вулкани отварянето му, табела тектонски промени, приливни вълни, цунами и т.н., промени, които вероятно ще или евентуално ... продължават да се случи.

 

"Но, както казах, аз не съм" пророк ". Нито пък искам да играя тази роля."

 

"Степента, до която хората реагират на някоя от тези предстоящи събития, тъй като те се случват, и тежестта, или не, на тези събития, и как те се справят с тези събития в собствения си живот ... ще зависи от собствената си духовна и емоционално осъзнаване ... и зрялост. "

 

"А, да. С комбинираните полета сила на различни Андромеда Съвета биосфери ... те ще направят всичко възможно, най-добре да се сведе до минимум и смекчаване на възбуда и смущения на планетата Земя колкото е възможно повече. Както казахме, ще да има толкова много фактори, влияещи на "промени" в тази слънчева система и планетата Земя: слънчеви изригвания, (CMEs), влизането на Tekoma & Nihohia, да се подаде в орбита близо до Венера, силно разбъркване магнитната енергия на черната дупка, естествено по-висока вибрация на 4-то измерение и др.

 

"Но също така не забравяйте, има 25 възможни линии време, включително за" централна ", доминираща". Това води до 25 възможни резултати.

 

"Поради всички тези фактори ... ние просто не знам в момента колко тежко е, или не, ефекти, на Земята се променя ще бъде на тази планета Но както казах и ми Андромеда контакти на Съвета каза: промяна ще се случи, включително въртене на външната кора на планетата 90 градуса, така че тази планета може да се върне в равновесие и да се развива. Всичко е въпрос на еволюция и трансформация.

 

"Конкретно по отношение на изявлението на руския учен, че" ... човечеството се пренасочва към 4-то измерение, тъй като стратегия за оцеляване от непоносимите промени, Земята в 3-то измерение. "

 

"Позицията на  Съвета  на Андромеда за тази слънчева система, включително Земята, мигриращите и превръщането му в 4-та тримерно вибрационното състояние е просто - това е нашата съдба просто сме на етапа на еволюцията ... в този момент от време в. епоха животът на тази слънчева система и планетата Земя ..., че сме се развива. Това е просто време. Тя е тази планета, и народите си, момент във времето, за да се развива и да има един 4-то измерение съществуване. "

 

"Както знаете, с много форми на живот на Земята, голяма част от съществуваща форма на живот трябва да се превърне, съблякла, навес, или да умре, за да може тя да се развива подобно на едно младо момче се превръща в млад мъж, младо момиче става една млада жена, и подобно на бременни промени на жената тялото, настройва и разширява -.

Земята също трябва да отидете посредством своите неудобни корекции, неговите трудови болки, и на моментно интензивна болка от раждане на дете на Земята също трябва да коригира и сама се подготвят за това ново начало, за новия си живот като 4-ти свят плътност ... далеч по-цветни, ярки и красиви 4 измерение свят
Точно като гъсеница се превръща в красива пеперуда. раждания нова форма на живот.

 

"Как точно ще се случи и явни промени на Земята, и до каква степен на тежестта на Земята ще преживее тези промени по време на своята еволюция и трансформация в живота на 4-то измерение ...

Аз не знам точните отговори само, че еволюцията и трансформация ще се случи Това е нашата съдба. "




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2119540
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220