Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2014 06:03 - draco
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 843 Коментари: 0 Гласове:
0




Други Видове

Рептилоидният чужденците, които се наричат ​​Рептоидите са пропорционални по размер на съвременните хора. 

Те имат змия или гущер като външен вид.
 

Това са силно напреднали образувания, а да се разглеждат като на отрицателно, враждебна или опасна нагласа, тъй като те смятат, че хора като напълно нисша раса.

 Те ще ни възприемат много по начина, по който се възприема стадо говеда. Информацията за тези същества, варира от източника до източник. 

Предполага се, че те считат Earth древната си пост и искат да имат пълен контрол над него, тъй като тяхната планета се превръща в състояние адекватно да поддържа живот.

Така наречените "Влечугите", или "Рептилоидите", се отбелязва, че има никакво отражение в тези описания, различни от интелигентни, комуникативни. 

Това, което отличава тези "влечугоподобните извънземни" е тяхната кожа, която има малки, фини люспи, а не гладко, лицето си, който има по-голям от човешкия жълтеникаво-зелени очи с "избухваща звезда"-образна ученик, очите често овални, и почти муцуна-като тъп процес в областта на носа и устата, като този тип на хуманоиден вид почти като дракон.

Друга група от извънземни, за удобство, аз наричам "Jawas", след тяхната прилика с същества във филма, Междузвездни войни. 

Тази група се отличава от техните дрехи.
 

Те носят качулки и роби, са обикновено кратко (три до четири фута и половина висок), а лицата им са скрити от сенките, хвърлени от качулките.

 Понякога има много по-висок с качулка и облечени един на борда на НЛО, който често стои на преживяващ напусна, както той / тя се намира на медицинско изследване на масата на ET.

Това Tall One се появява, за да ръководи процедурите, и често е този, който телепатично комуникира с преживяващ. Няколко Experiencers отбелязват светещи очи под качулките "Jawas" ".

Други Experiencers са докладвали, че когато те имам един поглед на Съществото, чието лице беше засенчено от качулката, тя е един вид "Грей". Други пък видяха нито светещи очи, нито "Сивите" под качулки, а по-скоро никога не биха могли да различат функциите на сенките на качулките. Често има смесена раса екипажите на НЛО. 

В такива случаи може да има "Jawas" или "богомолка" типове или "Рептоидите" или "Грейс", присъединявайки се в координирани усилия при извършването на научни или медицински задачи.

Няколко Experiencers отбелязват робот-подобни фигури, чиито движения и "вибрации" (или по-скоро липсата на такава) силно предполагат, че те са изпратени роботи отдалечено от извънземните да наблюдава, да разузнае, а вероятно и извличане на обекти. 

Робот-подобни фигури се появяват, за да се изпада в по-безлични задачите на информация - събиране и плах за наблюдение, без опасност за извънземните, които в противен случай те ще се движат от евентуално натъкват на враждебни човешките реакции.

След внимателно гледам, на преживяващ бях в състояние да видите действителната нечовешки лицето на извънземния зад психично наложена "човешки" маската. Извънземни са способни да произвеждат "екранни спомени" и какво отвлечения вижда, не е задължително това, което е истинската версия на това, което е видял.

Малко раси днес са всъщност останаха като чист генетичен материал, с изключение на две раси, които Андромеданците казват, че са наистина генетично чист.

 Това е рептилиите от Alpha Draconis, а другият е, което ние наричаме, или познат като Елохим, които са много древна раса от хора, които са оцелели Лира. 

Всички други раси са разнообразна степен на хибридни или смес от раси с различен генетичен състав.

DRACO MOTHMEN В съзвездието Draco, там е друга раса от лица, които в миналото са посетили Земята. 

Те са 8-метровата.
 тъмни, нощни чужденци, които се появиха около гробища и паркове. 

Те имат червени очи, които светят в тъмното и криле, за да летят.
 Те са посочени от нас като Mothmen. 

Те също са източник на легенди от миналото, свързани с гаргойли и Valkeries.
 

Дори и някои качества на вампирите са взети от качествата на това създание - способността да летят и нощни навици.
 

На Mothmen имат не особено влияние на земята в този момент по различен от причинявайки паника и повод за любопитство.
 

Те са най-вече скрити под земята и не желаят да привлекат вниманието

РЕЛИГИОЗНИ ВРЪЗКИ

Ведите делят съществата на Вселената в три основни класификации:

На Buttahs:

Е, че живее в духовна тъмнина. 

Лицето може да бъде интелектуално развит.
 

The Buttah обикновено са свързани с кошмари, отвличания и вземането на малки деца.
 Те обикновено идват около през нощта.

 Извънземните Сивите, които извършват отвличания попада в тази категория. 

Влечугите също са част от тази група.
 

Те обикновено не са много физически привлекателни.
 Явно отдавна е имало посещение отдавна от Buttahs нарича Wacshashas които са били отрицателни, силни, агресивни същества.

Връзката между рептилии или Сивите

Най-честата среща между хора и извънземни изглежда е със съществата наречени Greys. 

Те се казва, да бъде около четири фута височина и да получите името си от цвета на кожата им.
 

Те изглеждат насекомо в природата с големи глави и големи черни очи.
 

Те са с ограничена черти на лицето, включително точка на носа с устата тип цепка.
 

Те нямат видими полови органи.
 

То се съобщава, че те са подчинени на рептилиите и изглежда да е работник-техник клас.

 Някои хора разказват, че те са жестоки, други твърдят, че те се появяват доброжелателен

В допълнение, те са тук, за да се предполага, че е готов с нас за следващата ни стъпка. 

Проблемът е, че това, което е следващата стъпка, варира от един източник в друг.

 Някои казват, че те са тук, за да влее нов живот в техните умират видове чрез генетична манипулация с човешката ДНК.

 Други казват, че те са тук като вид разузнаване парти за пълен мащаб инвазия от рептилиите. 

Друго мнение е, че те са тук, за да помогне на хората да се движат към следващата стъпка от нашия еволюционен процес.

Според Андромеданците, Сивите ни обучават да водят войната си срещу Драконианците (един от техните господари), когато те ще получат тук, защото те ще ни използват като войници. 

Просто обичам, когато нашите военни изпраща в пехотата и морските пехотинци, тези имплантирани ще бъдат първите, на брега на морето.
 

Докато Сивите седяха обратно на борда на техните кораби, и се чудят как битката се случва.
 те са избрали нашия свят, за да бъде на бойното поле.

В същото време те са все още става за подготовката на земята за новите си собственици. 

Очевидно е, че Сивите ще направи този опит, но неизбежна истина е, че рептилиите от Alpha Draconis са по пътя си тук сега.
 

И това има много сериозни последствия за нас.
 

Ние сме си опаковка в ъгъла и единственият начин ние можем да променим резултата е, че ние трябва съзнателно да се запознаят с това, което нашият свят е наистина за това, което наистина се случва тук.

Какъв е процентът на отвличания?

Според много уважаван НЛО отвличане изследовател на Великобритания и пенсиониран полицай, Антъни Дод, доклади на Grays съставляват около 75-80% от предполагаемите срещи, докато северните страни, рептилии и Praying Mantis видове допълват друга 20-25%

Влечугите VS ренегат военни

Ренегат военно-разузнавателни звена умишлено сплашване, физически тормоз, и дори групово изнасилване цивилните те отвличат. Извънземните не го правят. (Въпреки, че психологическата война разделянето на rengegade военно-разузнавателни звена, както и техните наивници, които поглъщат тяхното progaganda, изнеса сензационни фалшиви истории в НЛО списания, книги и интернет newsgrpuos за "изнасилване влечугоподобни" и други Sci-Fi комикси фантазии книга.)

КЪДЕ рептилиите живеяет?


NEW YORK CITY - може да се окаже, че съществуват огромни кухини в гранита на дълбочина от повече от 11 мили, заключения, които са подкрепяни от Louis V. Кинг, един математик, който изчислява, че при нормални температури, кухина ще съществува на дълбочина между 17,2 и 20,9 мили. 

RL Blain-Sanders, в статия, озаглавена "тунели и пещери под NEW YORK CITY", който се появи през есента, 1981 издаване на SHAVERTRON, описан знанието на автора на голяма триъгълна система от тунели, използвани от "масонска ложа", дълбоко под повърхността на New York City.

 Налице е всъщност доказателство, че Dorr е динамит затвори по-ниско ниво на пещера "Kin Sabe" в Kokoweef Peak, а има и днешен се опитва да пробие в тази подземна система.

Азия - AGHARIANS - (или Aghartians)-A група от азиатски или скандинавските хора, които, твърдят източници, открили огромна система от пещери под региона на пустинята Гоби и околните райони преди хиляди години, и оттогава създаде процъфтяваща царство в рамките на такъв, който е взаимодействие с други-планетни системи, докато настоящите пъти.

Огромни пещерни системи под Тибет твърди, сочат системите Agharti от Централна Азия, за да "Snakeworld", с многостепенен система пещера под югозападните склонове на Хималаите, където "наги" живеят, според индуската легенда.
 

Тук змия култ на човешките и влечуги сътрудници живее, един, който се казва, че са били в контакт с обществото Туле нацистки по време на Втората световна война.

 Много отдавна азиатски принц се казва, че са довели няколко войнствени последователи - войнствени монаси - в пещерите и дойде в конфликт с тази змия култ. 

След конфликта влечугоподобните и сътрудничещи си сили бяха изгонени, но в последните векове те са донякъде възстанови позициите си (Evadamic).

A Прогноза за БЪДЕЩЕТО НА КЪЩАТА НА DAVID

Между сега и 2007 AD, за нашата планета ще има 70 степен смяна на полюсите. Саудитска Арабия ще се превърне в нова Северния полюс. В следващите 10 години, това са промените, които ще бъдат свидетели на:

1. Ние всички ще се превърне телепатична.

2. Съветът Андромеда е наредил всички извънземни присъствия на планетата, вътре в планетата, и на Луната да бъде напълно извън нашето пространство. 

Те искат всичко, което е ЕТ, доброжелателни или не, извън планетата.
 

Това ще бъде много интересен, тъй като там са над 1833 влечуги, които живеят в нашата планета и над 18 000 сиви, живеещи под земята и на Луната.
 

Съветът би желал да види как ще живеем един с друг, когато не са манипулирани от извънземни, тъй като ние сме били за последните 5723 години.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2117950
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220