Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2014 18:04 - ?
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 745 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.08.2015 07:09


Тогава възниква въпросът “къде са изчезнали всичките пари”?

Отговорът е, че те всеки път бяха блокирани. Кой извършва блокажа? 147-те нации, на които вече им омръзнаха масовите убийци и нападенията .

Те могат да дадат нареждане на Банката за Международни разплащания (BIZ) да блокира парите и те точно това правят.

Досега китайците оставяха нещата да вървят, защото в дългосрочен геополитически план те имат интерес от един търговски дефицит на САЩ. Колкото повече долари получават, толкова повече могат да дават в Азия, Африка или Южна Америка и толкова повече приятели и влияние могат да получат по света.

В резултат вече стана ясно, че китайците биват възприемани от останалата част на света като хората с бизнес-планове и с пълни куфарчета с пари, докато западните нации идват с пушки и планове за военни действия ...

Голямата блокада остава в сила, докато на азиатските и на другите страни бъде разрешено да влагат безпрепятствено парите си в Европа или в САЩ. Когато това стане възможно, много американци и европейци ще бъдат наети на работа, за да участват в глобална кампания за слагане на край на бедността и на разрушаването на околната среда и за започване на нова епоха.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2113115
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220