Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2014 23:52 - Избора на душата. Населенито на земята е 5- 5,5 млрда
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 782 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 06.12.2014 04:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
21 декември 2012 г. е нещо като разделителна точка, пресечна или критична точка, както искате я наричайте. Земята на трета плътност ще продължи да съществува след тази дата, но тя сякаш ще потъва в забрава. Хаосът и негативизмът ще се засилват.

Вероятно около 3/4(=75%) от сегашното население ще напуснат Земята и ще се пренесе в други светове и звездни системи, специално подготвени да посрещнат идващите от Земята души.

Това са душите, които не са способни да поддържат бързо нарастващите честоти на самата Земя. Не е толкова просто да се опишат тези събития, понеже имаме и линейно, и нелинейно време.

Това е, което наричаме „спиралата на възнесението“. Нелинейната реалност предполага, че всичко това се случва едновременно. Земята от 3то измерение, която се разпада и става по-негативна – повече болести, катаклизми и други подобни, както и същества, които умират, напускат физическите си тела.

Това ще бъде вероятно около 3/4(=75%)от човечеството, според последните изчисления, в период между 20 и 30 години. Те няма вкупом да напуснат на 21 декември 2012 г. Това е погрешна информация, която, за съжаление, някои канали разпространяват. Ще отнеме време - 20, 30, 40 г., преди всички души да напуснат. И слава богу, защото иначе би настъпил истински хаос, ако 3ма на всеки 4ма изведнъж решат да напуснат.

Ще има няколко начина, по които тези хора ще напуснат.

Един, който считаме за най-значимия и който ще бъде избран от най-много души, ще бъде срив на имунната система. Това може да се прояви като екзотични болести, вируси, бактерии, зарази от замърсявания, вкл. от неотдавнашния нефтен разлив в Мексиканския залив, а също и т. нар. свръх микроби и свръх вируси... Има много форми, чрез които това напускане да се осъществи, погледнато строго от перспективата на 3та плътност.

В действителност това е просто избор, който душата прави, ако тя реши, че не може да издържи на темпото на възнесението на Земята в 4то измерение и след това в 5то. spiralata.net

Нека дадем някои числа. Това е приблизителният брой души, които, виждаме, че ще заемат трите различни Земи.

Земята от 3ета плътност =около 5 - 5,5 млрд. души. Повечето от тези души ще напуснат Земята поради различни причини - земетресения, наводнения, глад, срив на имунната система, война. Процентът на хората, които ще си отидат вследствие на война, няма да е толкова голям - вероятно около 100 млн. души.
Всичко това, разбира се, е въпрос на свободна воля и ако достатъчно много от вас решат да се „събудят“, които сега са в трета плътност и преминават в четвърта, то числата ще се променят, както и тежестта на промените.

Приблизително 1 - 1,5 млрд. души до възможно 2 млрд. души ще преминат на Земята от 4та плътност, за да израснат с аспекта на Земята, който преминава от трета в четвърта плътност. Може би изглежда малко объркващо и някой ще си каже: „Ако тя вече се е „дипломирала“, значи вече няма Земя от трета плътност.“ Това не е вярно. Все още има вибрационен спектър от 3та плътност. Това е така, защото с повишаването на вибрациите, вибрационните нива стават все по-всеобхватни.

Така Земята от 4та плътност буквално ==съдържа Земята от 3та плътност.

А Земята от 5та плътност ==съдържа Земята от 3та и 4та плътност. Това е като Земя във Земя, вътре в друга Земя. Така е малко по-точно казано

Много от вас се интересуват какво ще стане с икономическите и политическите системи. Тези системи се основават на принципи на третата плътност - липса, оскъдица, контрол, потисничество, манипулации, „имащи“ и „нямащи“. Всички тези схващания са почти диаметрално противоположни на духовните принципи на по-висшите измерения. За да се възнесе Земята във вибрациите на 4 и 5 ниво, тези системи трябва да се преустановят.

Те ще се преустановят или грациозно, или не толкова грациозно, в зависимост от това колко хора са привързани към тези системи и не желаят да се променят и изоставят тези системи, и да приемат по-висшите истини.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2115431
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220