Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2014 08:48 - semjase ==планета Милона
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 674 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.01.2015 19:36



Хронология на историята на Земята

Били научи много неща за нашата история. Важно е, че ние знаем от къде сме дошли, откъдето произхожда семейството ни и какви са нашите връзки са. Ние сме били откъснати от нашата история. Много от нас в този момент, на тази планета, знаете, че сме живели в други светове. Следващата хронологията на историята на Земята датира от повече от 22 милиона г.

В мъглявината Пръстен на Лира открием произхода на човека, датираща доколкото се простира историята на Плеяди. Древно съзвездие Лира изглежда е най-старият дом на човешкия живот, какъвто го познаваме. Древните Лириански пътници преди 22 мил г за пръв път дошли в Земната сис. и построили колония. Тъй като това са първите опити на космически пътувания за тях това отне много време, за да достигне до Земята. При първото пристигането те записват съществуването на много примитивни човешки същества тук. В течение на следващите няколко хиляди години бяха направени много експедиции.

Древните Лирианци бяха титани, 6м до 9 м високи, от една планета много по-голяма от Земята. Те бяха с бяла кожа с бяла или руса коса и обикновено имали сини очи. Те бяха по-войнствена раса, които са израснали в силата и контрола на духовни енергии през следващите няколко милиона г. Те преместиха своите сили около галактиката за,да поеме контрола над много хиляди по-малко развитите раси. Това е нормално за Лирианци да поемат по-малко развитите раси със сила. През годините Лирианската кръв линия верига започва да се смесва с други раси които са завладяни и създадени много различни светове на хора които се разпространяват в цялата галактика.

Комета унищожител достигна семейството планети в съзвездие Лира и 2/3 от тяхната раса е бил убит. Тяхната цивилизация е била унищожена, а след това премина през период на възстановяване. След като се възстанови до нормалното те построиха космически кораби с beamdrive и отново се мести в космоса. Техните лидери са велики учени с разбирането на духовна сила, така че отново са започнали да завладее други раси. Техните лидери скоро осъзнали неограничените правомощия на духовни сили и да ги развиват, докато те станаха господари на правомощията, става това, което те наричат един ISHWISH (IHWH) означава "бог" или "цар или мъдрост".

На Ishwish лидери управлявали с жестока сила и в крайна сметка започнаха гражданско въстание. Войната продължила 4 века и над 60% от населението е било унищожена.

3те свята на системата Лира бяха разтворени. Никой в системи Лира и Вега избягаха от тази велика война преди 230,000 година. Един Ishwish име Asael избягали от войните с 360 000 души в 183 големи кораба и 250 пространство разузнавателни кораби. Тази група от Лирианци скитаха из космоса в продължение на много години, докато те се натъкнали на звездна система с 254 все още млади, сини слънца. Имаше вече няколко колонизирани планети там. Те се приземи и построен нов свят. Създаването 3 различни свята, отне 300 година на цивилизацията им да растат удобно в новата си среда.

Asael заповяда те да започнат да изследват и завладяват отново космоса. Това отне 17 години, за достигане на нова система, известна като Есперидес. Млад форма на човешкия живот имаше там . 70 години по-късно Asael умира и дъщеря му Pleja, дойде на власт. Тя нареди на корабите да проучване отново за нови светове. Следвайки следите на кометата разрушител, която съдържа остатъци от древна Лира, дойдоха отново в слънчевата сис. на Земята. 3 различни планети попадат под властта им. Земята, Марс и Milona.

След няколко години война отново бушува на Земята и много от учените тръгнаха да се връщат към Pleja, оставяйки 3те планети да растат сами.

3те планети са съществували без лидерство за над 30,000 г. Учените от Pleja понякога виждат на Земята как технология, разработена от човек отново се обърна срещу човека(използва се само за война). Това се случи на Марс и Milona. Войните се водят на Земята и лидерите на Pleja виждат края и се евакуират от Земята. Milona беше в мир за още 40 години, преди да попаднат в войни, които унищожават цялата планета и се превърнаха в астероидния пояс. Взривът избута Марс от своята орбита и в тази, който го движи в момента. През следващите 80,000 години са правени много опити в малък колонизация, но никой не е продължило дълго. В много случаи, групи от ренегати били изгонени на Земята. Земята дори е служил като колония затвор за известно време



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2112983
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220