Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2014 00:12 - връзка с близки планети
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 357 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.09.2014 01:01


комуникации през енергиен план 2 и3
----------------------------------------- -------------------
в първото решение, ние използваме една пирамида. Пирамидата действа като резонансна камера и антена за сигнали на по-високи енергини планове. Пирамидата събира вълните на енергиен план 2 и 3 в точка (=в средта на пирамодат =както е разположена камерата крале в хеопсовата пирамида ). Тази стойност е близка до точката на фокусиране на параболична антена. В фокусната точка в пирамидата се поставя намотка. Фокусната точка е в центъра на намотката. Към намотка се свързва чувствителен приемник. Ние не може да получава директно високи engonical вълните. Затова две от стените в пирамидата е покрита с метал. Между тези метални стени ние се създаде напрежение на 2,000,000 Volt DC. Това създава електрическо поле в пирамидата. A статично електрическо поле е това е произход в енергиен план 2.

Вълните пирамидата получават ще бъдат концентрирани в точката на фокусиране. Това означава, че ние ще се получи взаимодействие с електрическо поле около тази фокусна точка, причинявайки полеви вариации, който следва амплитудна де вариация на входящите високо,engonical сигнали. Вариант вътре в електрическо поле предизвиква образуване на електромагнитни вълни. Тези вълни се качват от бобината, който изпраща вълните на обикновен радиоприемник. Това е възможно да се направи намотка на постоянен магнитен материал, вместо да използвате полето с висок волтаж. Този метод ще получи други вълни от метода на електрическо поле.

Възможно е също така да се създаде магнитно филца чрез изпращане на постоянен ток чрез бобината чрез дросел. Полученият сигнал се взема от кондензатор от дясната страна на дросел. Ако някой получава енергиен план 3 сигнали, че е препоръчително да се използва метода на електрическо поле. Бобината след това трябва да бъде ранен около чист кварц кристал, който стои вертикално в центъра на пирамидата. Фокусната точка е вътре в кристала. Кристалът превръща вълните, получени на енергиен план 3 в енергиен план 2. Тогава енергиен план 2 сигнали влияят на електрическото поле, който прави електромагнитните вълни качват от бобината.

Вълните на енергиен план 2 пътуват с скороста на светлинат умножават със себе си(=С*С). Вълните на тази равнина могат да бъдат използвани, за да комуникира с другите планети в Слънчевата система, практически незабавно. Да съобщят на Sirius-системата на сигнала ще трябва около 20 минути в едната посока. Вълни на енергиен план 3 пътувания с 4 x С скороста на светлината.На тази обикновена можем да комуникира с всички слънчеви системи в Млечния път, без забавяне. Да съобщят на галактиката Андромеда забавянето ще бъде само няколко микросекунди. На този обикновен, че е възможно да общуват с други близки галактики, без на практика да забави.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2119255
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220