Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2014 03:40 - Semjase=великденски острови
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 607 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.01.2015 18:09


@@@ Великденски Острови

Били има някои писания трябва да бъдат дешифрирани от Великденския остров. Semjase казва, че тя не може да му ги чете = и те са поверителни. Великденския остров е свързан с основната континента и град Tiahunaaco въпреки че те са 5000 мили един от друг(uма подземен тунел). Преди 13 000 години е имало извънземен на име Viracocoha. Той беше много алчен за власт. Viracocoha се настани с неговите охранители "херувимите" на остров MOT намира в непосредствена близост до Великденски острови

нарича се MOT=птица, защото "херувимите" са птици .

Viracocoha беше Лирианец(от Орионската Империя потвърждава Съвета на Андромеда;; +1 ;; @@гигантски, на 11 метра височина. Местните хора са научени да използват машините от Viracocoha. Местните хора са били обучавани в технологична каменна зидария. Те вярвали че , Viracocoha е Бог==издълбали с машини статуи на него от камъни от стените на втвърдена лава.

Имало е Нашествието на други извънземни и атак върху Viracocoha и охраната му и те избягали от Земята. Те се разболяха от използванкото с/у тях оръ. и умряха в Космоса след години.

Местните жители са останали без лидери и технологии. Имаше много недовършена работа. Те се опитаха да завърши статуите надяваики си че боговете биха се,върнали. Те дори оцветиха в червено шапки на статуите.

Новини за Viracocoha достигна раса от хора в съзвездието,Андромеда. Те дошли на Земята преди около 2568 година. Те изградена висшето общество. Те дори изградени електрически енергийни центрове с кабели под земята, кабелите бяха положени в защитени тръбни които и до днес никой не разбира. Те напуснаха след 20 години от болест .(може би от останките от използваното с/у Viracocoha отровно оръжие)

Имаше една група отцепила се от хиперборейците(=сев.полюс Континента Хиперборея=процъфтявал на Земята 1 мил год) - гиганти. Те Колонизираха всички континенти. Те бяха Циклопи, титани и джуджета(=размер като хората).
Те са описани в гръцката митология. Херкулес е 3 метра височина. Ной беше почти 4 метра. Адам е бил почти 5 метра. Гилгамещ - владял шумерски район - е 7,5 метра. Гигантите от недалечното минало се израждат(=намаляват) до размера на,хората днес на Земята.

Името на човек е важно, то трябва да отразява неговите знания и способности, както и неговото ниво на еволюцията. Ако не може да предизвика проблеми.

Един пример: Eduard = "Пазител на съкровище"

Semjase означава = полу-Ishwish. полу = ELO, женски Ishwish .

Един пример за грешно име е Яков. Неговите мисли са обременени с опасни факти, които не са характерни за него.

Центърът на нашата Галактика(=Плеяди) е на 53 000 светлинни години от Вашето Слънце Video



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2116638
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220