Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2014 17:27 - semjase==кoраб на Аскет хора
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 782 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.02.2015 13:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
технологии в Космическия кораб на Asket хора от Дал вселена(=близнак на ДЕРН вселелан където е Земята)

След като се поздравиха и размениха няколко думи, Asket жена покани Били М. да отидете на кораба й и те влязоха вътре.Както Asket жена му Обясни, че не може да ходят из целият кораб,тъймкато по средата на кораба, има определени енергии с които не трябва да,се влиза в контакт излъчвани от дъното на кораба.

Когато той влезе до дъното на кораба и беше близо до центъра, въздухът видимо трептеше с белезникаво-червен цвят.

Отвън на кораба , имаше отвор(човешки размер) Asket жена го помоли да влезне . Били м. влезна и в същия момент той е бил транспортиран вътре в кораба. При първият поглед под краката му имаше земя , а след това част от секундата, той е вътре в кораба.

Това беше ярко осветена стая, която изглеждаше съвсем различно, а също така е напълно различен оборудвана от всичко , което дотогава е виждал в такива кораби. Освен 3те много удобни седалки, всички прибори и апаратура и др съвсем различни и много по-модерни и футуристични. Нещо повече, пода не e метален, като в другите кораби, които той познава, но вместо това е мек, за да устои, но без да подскача , под тежестта на тялото. Изведнъж Asket жена застана до него, както от нищото. Asket жена, без да каже дума започва да се занимава с различни системи, които само се състояха от многоцветни светещи знаци.

Asket жена постави дланта на ръката и т.н. върху него, или за кратко докосна цветни светещи области и символи. Тогава тя взе устройство, с размерите на кибритена кутия, на която различните цветни точици започнаха да мигат, и я сложи на дясната си ръка, и кутиката спря да мига. Били пише, че той естествено не може да се въздържи от нея с молба за целта на това малко устройство, при което той получи обяснение, че това е силно чувствителна устройство, което ще улови и разширят мисловни трептения и предава предва тези трептения като електромагнитни вълни към контролния център на кораба.

По този начин тя е в състояние да управлява кораба, без да трябва да изпълнявате ръчни операции. И мислени команди към оперативни и ръководни звена на кораба ще бъдат достатъчни напълно, за да може те да се извършват според желанията й. Това е, все пак, вече остаряла технология. Последният тип вече не се основава на необходимостта да има всякакъв вид устройства, прикрепени към ръката. Това, защото с най-новото техническо постижение от гледна точка на това, смятаха, че трептенията-приемащото устройство се съдържа директно в централният компютър на корабът, който след това ще бъде в състояние да улови мисловни трептения от човешки и ги прилагат в специфични функции.

Така кораба може да бъде управляван от около 300 000 км. Занимава се с това също е на много високо ниво на сигурност, тъй като всяка техника е програмирана на твърде специфични мисловни трептения на определени лица, което означава, че експлоатацията на кораба, само може да се осъществи от лицата, чиито вибрации модел и т.н. е програмиран. Това предотвратява, неупълномощени лица могат упр. полет на корабът .Техните работни инструменти са обезпечени по същия начин, при който различни те също могат да бъдат използвани като оръжие, ако е необходимо.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2113237
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220