Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2015 00:11 - Nahiska Съвета на Андромеда
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 504 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.01.2015 00:58


Ние, планетите-членки на Съвета на Андромеда, сме отговорни за Земната слънчева система като защитник на планети, които се нуждаят от доброжелателна помощ. Ние сме наясно с пробуждането, че се е увеличилo в резултат на входящо-висока честота. Това е повод за празнуване сред нас.

Все още има много работа за вършене в нашият подход към човечеството.
Ние сме внимателни== да не се пречим на свободната воля на всички хора, включително и онези души, които не желаят да се събудят за собствените си опит в учебния процес. Спазваме всички вселенски и духовни закони в експлоатация ... свободата на човечеството в действие, за да избере за себе си това, което искате да видите и не виждам в проявите на нашето присъствие.

Много от нашите хора работят за целта да се представят на малки групи от хора. Друга идея е да се материализира нашите кораби за наблюдение, както кораби с по-малък брой на членовете на екипажа, които са били използвани по много поводи. Физическото проявление и появата на корабите за мониторинг се увеличава, защото ние искаме да станем известни на човечеството на Земята, за да бъдете осведомени, така че може да се научи, че не сме сами във Вселената; така че да могат да знаят, че ние не сме на врага. Ние ще се появяваваме на вашето небе, деня и нощта, за да може човечеството да се използват, за да ни занаяти ... много прилича на самолета на вашия свят. Това ще стане нормално явление. Ние ще продължим нашите текущи дейности до момента във времето, когато ще се наложи да покажем себе на открито, за широката общественост.

Благодарение на фракция влечуго сили- повредите които са нанесли върху вашия свят, ни отнема хиляди и хиляди години, за да бъдат в състояние да се измъкне от калта на съзнанието в рамките на човечеството, за да се отворят възможностите на нашето присъствие като доброжелателен и не злобни хора.

Тази ера на време в историята на Земята от този момент нататък е вълнуващ момент за всички нас, за да се види, че човечеството най-накрая получавате съобщение, че след всички промени, които сте следващите, ние сме тук, за да ви помогне да получите, като може да се каже, "отново на краката си" и да признае, че ние не сме плод на въображението си. Ние сме тук за дълго време и оставяме в тази слънчева система, докато човечеството е свободна от тираните на правомощията, които правят роби от вас, нашите роднини.

Както винаги, като всеки един от "ръба на промяната" ... болките на раждащите са много ясни. Тя може да бъде болезнено, но болката, която може опит не трябва да се дължи на присъствието ни, тъй като ние се стремим да ви помогне да се информира на толкова много истини по време на процеса си трансформация. Ние ще ходим на Земята, за да помогне за облекчаване на напрежението на на родилния процес от стария свят в новия свят ... един нов начин на живот живот до краен предел, без поробването от правомощията, които са само на самообслужване да контролира, манипулира и слепи можете да фалшиви истини за миналото си в рамките на обществото, религиозна, образование, политически и работещи системи на вашата планета.

Много хора на Земята се опасяват, промяна, защото на старата болка, което носите в себе си и не искат да се докоснат до новите. Вие не трябва да се страхувате от промяна в рамките на собствената си ДНК, защото на родилния процес от физическите тела, които в момента живеят в по-висока честота, което ще е кристална в природата. Отново, както Tolec ви е научило, че няма да има болка по време на процеса на трансформация ... тоест по време на самото момента на преобразуването. Тя ще бъде толкова лесно, колкото включването на ключа за лампата в собствения си дом.

Върнете се в историята и изучава промяната на човешкото тяло, както е посочено от йероглифите, религиозни съчинения на писанията, и археологически разкопки. Учените на вашия свят, заедно с вашата собствена компютърна технология може да анализира биологията, анатомията на човека, планетарни промени в околната среда и климата, които произвеждат промените в растения, животни и хора. Вашите генетиците вече са започнали да се идентифицират хромозоми, ядрата и ДНК / РНК компоненти в рамките на човешки органи, които не са част от ДНК / РНК структури на тази планета. Много от древните астронавти, които идват от други светове вече са имали своите "ръце в кацата с меда", така да се каже.

Земните хора, сега са на ръба на промяната ви телесна станете кристална в природата, структура и много по-лек в присъствие. Допълнителен (+) ефект е, че с тези нови органи ще могат лесно да се диша в нови атмосферни промени на Земята, тъй като тя се променя.

Много от хората, които сега са събудени, вече са имали преди психологически, интелектуални, духовни и физически промени години в рамките на собствените си тела - те ще бъдат в състояние да помага, учи и успокоят много от вас, които преживяваме променя себе си, точно сега, както и други, които също ще минават през промени.

Земните хора, се превръщат в нов вид. Ние сме с вас, докато се движите в новия си промяна на живота. Всичко това е част от растежа на вселената във всички двумерен съществуване на форми на живот в рамките на вселени, Omniverses[=главната вселена съдъра всички вселени в себе си] и паралелни вселени.

Аз съм Nahiska, началник на отбраната, в рамките на главната биосфера на Съвета на Андромеда. Аз изпращам до вас уважаемият ми уважение, любов към човечеството и благословии като дар за човечеството



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2112992
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220