Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2015 01:05 - Tolec Съвета на Андромеда
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 541 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.05.2015 23:31


планета Земя, и цялата тази слънчева система, е в процес на мониторинг и защита чрез многослойно наметало

Съвета на Андромеда е сигнализиран от малки плавателни съдове, които наблюдават периметъра на слънчевата сис. и Земята, като те търсят енергини "подписи" на рептилиите, и / или Рептилски вражеските кораби, които се приближават по коридори на различните звездни портали .

Както е посочено Tolec, Земната слънчева система в момента преминава през много гъста среда, динамичена, силно магнитно заредена, а също и пълна с останки от планета, която е била разрушена преди векове.

В резултат на малките кораби наблюдават и докладват на главната биосферата на Съвета на Андромеда в очакване на места, където се намират много отломки.

Целта е да се премахнат и изчисти голям отломките от "инженерен екип=SARSTA биосфер и да закара тази отломки далеч от пътя на Земята в космоса, който е лишен от всякакви планетарни тела или звездни системи.

Съветът Андромеда има маскирани кораби коичто могат да се открият кораби на врага [Рептилни]  

нашите учени наблюдават за АНОМАЛИИ в космоса, предствляващи физическото проявление на всякакви Рептилни кораби приближаващи пътуващата Земна слънчева сис. Има постоянен график за наблюдение, за да се хване потенциал входа на тези вражеските кораби, които желаят да откровено и открито да контролира планетата Земя.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2113255
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220