Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2015 00:16 - semjase= подводна база в северно море
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 406 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.03.2015 00:44




Semjase == планетата HASTER в системата Garon на JENAM галактиката.
гал. JENAM == 483 мил св. г. от Земята, и 413 различни човешки раси живеят на планети в тази галактика.

Само от няколко год ние влезе в връзка с високотехнологични жители на планетата Haster, които са напред от хората на Земята с 1120 г.

жителите на планета Haster == са много спокойни + живеят в един и също измерени като Земята

жителите Haster сега са заинтересовани от форми на живот в необятността на Вселената, която все още е недостъпна за тях,
те не може да достигне до Земята с техните технологии.

ние направихме експедиция за жителите Haster до Земята

Ние(плеяданците) им помагаме да изградят станция, която е създадена в дълбините на Северно море и от мястото, където те ще разширят своята експедиционна работа в целат Слън. сис.

88. Тъй като тяхното психическо, физическо, и съзнание, свързани с развитието на все още не е напреднала, доколкото е плеяданското, ние можем да се поддържа само физически контакт с тях с помощта на нашите вибрации-неутрализиращи уреди, ние трябва да направи това и с хората на Земята.

жителите на планета Haster могат свободно да се движат сред хората на Земята, тъй като техните вибрации се окажат поносимо с тези на Земята хората, но само за кратко.

90. Haster жители не могат да останат в пряк обхват на вибрациите на Земните хората за повече от 17 часа; В противен случай, те започват да губят контрол над себе си.

91. Но тъй като те имат тази 17-часова възможност, те са решили, че те ще потърсят контакт с един или няколко души на земята за техните учебни цели и също за наставление на хората на Земята, но със сигурност с не повече от 3 души , който трябва да запази мълчание по въпроса за живота си, поради което особено изправени хората трябва да бъдат избрани за тези контакти, които могат да бъдат напълно надеждни.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2119487
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220