Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2015 01:35 - (гал. федрация) сириус йерархия = още 1990 са знаели за възможен конфликт м/у .... които ще отложи гал. контакт
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 355 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.03.2016 10:44


(1990)Това са примери за галактическа информация. Групата от Гал. Федр. трябва да разгледаме няколко точки във връзка с въвеждането на галактическия знанието на Земята. Заключение на Групата ще бъде представени на консултативен съвет. Въпреки че групата се противопоставя на въвеждането на галактическия знанието на земята, може вишите гал. органи да споделят инф. с хората на земята.

Групата от Гал.Федр. разглежда техническо ниво,психическо, политическо и духовно ниво. Част от това разглждане е вече започнало.

Сегашната тенденция в Европа е от особено значение в този контекст.

Ако Европа успее да обедини по мирен начин, както в Западна Европа и Източна Европа, така че тe формира голям (Европейски съюз) и това върви добре, има голяма вероятност, че ще бъде направено връзка от Гал. Федр.

Това обаче предполага, че в европа не трябва да има фундаменталистка мюсюлманско единство и отчасти Големи Азиатски общност като противотежест.

Ако това се случи, то е вероятно, че може да има война м/у фундаменталистки мюсюлмански единството и Европа-САЩ.

В такава ситуация, няма да се прави галактически контакт преди конфликта да е приключил.

Намаляване на световната поли./военно напрежението до минимум, ще бъде благоприятна за извънземен контак от Гал. Федр.@@@

(бел. за това орион. имп. прави конфликти на Земята , за да отложи галактически контакт)



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2113235
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220