Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2014 18:37 - (черна коса + яркочервени вежди ) изгубен в превода? ;; неголямо съндъче = апарат за връзка(съндъче = още работят с мобифони)
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 516 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.05.2015 14:23


Рибарят и извънземната

В една японска книга от 19 век се споменава за доста странно произшествие. Недалече от Токио на брега на бушуващото море през 1803 г. японски рибар открил странен предмет, напомнящ на огромен котел. Върху него имало врата с необичайни стъклени панели. Горната му половина била черна, като покрита със смола, а в долната част се наблюдавали многобройни железни ивици. Най-интересното обаче било, че във вътрешността на този странен обект имало прекрасна чернокоса жена с белоснежна кожа и яркочервени вежди и устни. Тя притискала към гърдите си неголямо сандъче и не разбирала нито дума на японски.

За съжаление не е известно каква е била съдбата на тази странна жена, но, както предполагат някои уфолози, японският рибар може да е попаднал на спасителна капсула на извънземен космически кораб с оцеляла в нея пришълка. Сандъчето, до което жената не позволявала на никого да се докосне, вероятно е бил апарат за връзка.

Успяла ли е прекрасната извънземна представителка да извика помощ и да се върне при своите? Това едва ли някога ще узнаем.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2113335
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220