Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2015 20:12 - asket жена от ДАЛ вселена = от векове .... [изглежда са част от баланса (+/-) за да не ги смажат плеяданците]
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 2915 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.03.2015 20:43


По отношение на инструментите, разположени под пирамидата. Трябва да ви кажа на предназначението им.

извънземна раса се крие под пирамидата от год, причинявайки войни и измамни религиозни учения, за да получат власт над Земята. Разпятията които видяла, са фалшивa измислица.

Те са част от текущите халюцинации и заблуди, причинени от тези хора* за да контролират лидерите на нашите религии. Те в продължение на векове, управлявани под пирамидата, от където те осъществяват световен мащаб контрол в/у религиозните събития на Земята. Корабът които ти видя е техен и е била скрита в продължение на хиляди г. 15

Гиза разузнаване=bafath

Една група от извънземни, първоначално наречен Bafath идва от далечните райони на мъглявина пръстен . Те са предците на лидера Arussem който е заточен преди около 3,300 г. с 72 000 негови последователи. Те ТАЙНО се завърна на Земята и се скрил под Гиза плато, който поддържа голям Хеопсовата пирамида на Гиза. Голямата пирамида е била построена от техните предци преди 73 370 г. По това време тя е служил като на върха на малък подземен град, където след това се скри. Голямата пирамида е бил построен, заедно с още 2 др. пирамиди на нашата планета, като устройства за прехвърляне на материя и хората около планетата. Пирамидата била покрита със електрон=[злато+сребро] и е съдържа апарат на върха, за да се подобри умствените енергии на жителите.

Каросерията на пирамидата служи за предпазване от нежелани енергии, като по този начин позволява на умствените способности в/около нея да бъдат увеличени. Другите две пирамиди са в Китай и Мексико. И 2те са покрити с мръсотия и ще бъде открит през няколко години.

Съществата Bafath са нечестива група, които биха искали да управлява Земята. В продължение на почти 2000 г те са се опитали да поеме Земята чрез контролиране съзнанието на религиозни и политически лидери през телепатични средства.

Bafath, с помощта на един нечестив група от извънземни от Пегас и съзвездие, са се опитали да убият Billy и неговата група чрез засаждане на заразени насекоми в своите дървета. В продължение на много години на Bafath са контролирани много религиозни лидери, причиняващи объркване и войни м/у хората. Те също така са причинени илюзии на религиозни светци да влязат в съзнанието на хората, карайки ги да падат още в заблуда и нелогично мислене.

(бел. Гиза плато, който поддържа голям Хеопсовата пирамида на Гиза.
Гиза плато = извънземнл изкуствено съоражение за да подържа толкова каманак(= пирамидата) отгоре при големи земетресения)



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2118596
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220