Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2014 09:17 - Скайнет =сектор нула=непревземаема крепост
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 480 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.03.2014 19:14


 АВТОМАТИЗИРАНО индустриални комплекси   ___________________________   След Skynet успя да изравни света , той започва бързо, натрупване на своята индустриална мощ.

Skynet беше внимателен, за да създаде(и по този начин резервни) по-големите съоръжения, които са били средство за своя собствена конструкция за отмъщени. на стачката от Русия и символичната стачка от Китай.

Дори като радиоактивно замърсяване от стачките е уреждане на целия американски континент, Skynet е вече мобилизира своите планове.

През 2031 АД, Skynet консолидира своите ресурси и производствените мощности в една област, част от средата на западната част на САЩ, който стана известен като СЕКТОР НYЛА.

В СЕКТОР НУЛА, Skynet постанови върховен и общ орган.

Огромни, мулти-ниво автоматизирани комплекси за производство и индустриални центрове са нараснали в небето и изриват в дълбините на Земята.

Всички съоръжения са свързани с различни товари и  транспортни системи, всички са свързани с няколко основни компютърни системи, които са били свързани към Skynet директно.   Автоматизирани системи за минни Skynet започнаха да филтрирате минерали на планетата, става по-далеч и по-бързо, отколкото всички предишни човешки опити.

Един такъв проект стана известно на хората като "Дяволския Пъп", и това беше първата структура на дълбока ядрена мината, напълно автоматизирана, десет километра дълбоко и увеличаване в дълбочина от няколкостотин метра с всеки месец.


До 2038, СЕКТОР. НУЛА е непревземаема крепост, механична петно ​​върху повърхността на Земята, които биха могли лесно да се види от космоса, и то продължава да расте всяка година.

От 2044 г. местните ресурси са били изчерпани и с изключение на все още значителна очертанието от дълбокото ядро мината, Skynet започна да се разшири и в други области на страната, създаване на бронирани и въоръжени крепости, разполагането единици както умиротвори непосредствена близост, а след това защити своите минни интереси.

Skynet е алчен, но никога не е разточителн. тъй като за кратък срок, бързото изчерпва непосредствените ресурси, за да унищожи човешката раса, последван от продължителна, може би векове дълго, период на възстановяване и рециклиране, период, когато той ще оформи земната повърхност над по свой ​​образ и подобие.   Тъй като война бушува в продължение на десетилетия, Skynet опита разнообразие от дизайни и всичко това с единствената цел да преследват хората и отстраняването им във всякаква среда.

Тъй като хората стават все повече и повече организирани, необходимостта от силно специализирани звена стана тактическа приоритет.

Автоматизираните фабриките работят с пълния си капацитет за производство на единици за арсенал Skynet, докато на технологични и научни центрове обработени данни и разработени нови области на науката, за да използват при конструирането на следващото поколение на машина за убиване.

Автоматизираните звена за събиране на ресурси са гребеновидни руините за материали, за да се запази по-голямата автоматизирани комплекси фабричните доставени и Skynet дори трябваше да прибегне до използване на човешки труд, евтини, колкото и да е, за да се справят с някои от неговите по-прости задачи, като по този начин освобождава машини, които са били използвани в много по-ценни задачи.

Труда и лагери за интерниране са изградени, и хората се закръгляват нагоре за подробности труда и след тяхната полезност е към края си, редовна продажба.

Skynet скоро отбележи, че резистентността към нейното разширяване е бил срещнал с организираната и агресивна съпротива.

Хората бяха поразителни обратно, съкрушителен напред укрепления, кражба на технологии, крадат оръжия, събиране унищожени единици, и след това изчезват обратно в подземни бункери.

Засади на единици за събиране на ресурси стават общи, както правеха атаки срещу и изстъпления на затворническите трудови лагери.

Всеки лагер добавя към работната сила от нарастващата армия от хора и 

Масови екзекуции научиха от Световната Съпротивата, че тя трябваше да се научат на нови тактики,  не с груба сила, за да освободят своите колеги хората.   Понякога, разузнавачи човека ще проникне затворнически лагери и бунт ще бъде започнато от вътре.

Skynet имаше свои начини да се справят с подставени от СВЕТОВНАТА СЪПРОТИВА  но урокът е едно, че не е забравил и ще служи на суперкомпютъра добре в бъдещите тактика.   СВЕТОВНАТА СЪПРОТИВА научих бързо, че войната е едно не само на изтощение, но и на ресурсите.

Машини Skynet е, като всяка друга армия, изисква определени ресурси, за да се произвеждат, да работят и да бъдат ремонтирани.

Ако хората унищожаваха ресурсите или ги взеха преди Skynet може да ги получи, тогава те изнесоха ударна кампания срещу суперкомпютъра Skynet.

СВЕТОВНАТА СЪПРОТИВА научих, че ако материалите никога не отидат до фабриките на Skynet, тогава Skynet не може да се изгради своите оръжия.   Това не е малко чудно, че след Съпротивата започва да удря Skynet на неговите ресурси, последствие от това звена за събиране на ресурс скоро имаха бойни способни ескорт.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2121122
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220