Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2014 18:45 - semjase = атлантида / му(лемурия)
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 1010 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2015 23:54


Атлантида = 4 атлантиди

Началото бяха 7,000 бежанците от съз. бета Центури начело с (Ishwish=титла) Атлант, който заедно със съпругата си Karyatide, се установиха на кон. Атлантида.
Karyatide построи малъката Атлантида в Средиземно море, а баща й, Muras, постри гигантски град MU, която по-късно е наречен Лемурия(днес пустинята гоби).

Градовете са били построени далеч един от друг, за да се помогне на мира. Заедно с градът MU(днес пустинята гоби) са построени подземни градове алфа Агарата, и бета Агарата. 18 хил. го на мир м/у 2те страни продължиха ;; но някои учени имаха жадни за власт и се надигнаха и застрашени мира. Хората не позволиха и изгониха учените. Учените и техните последователи избягали в космоса преди 15 000 г.
2000 г. мир отново минаха, докато учените в изгнание не намислили отмъщение.

На Бета Центурии те изградиха голяма воена сила и технологи,за, увеличаване животa от омраза към тези на Земята. Те нападнахс Земята, водена от злия Ishwish Арус, които възнамеряват да унищожат Атлантида и Mu(лемурия). Ограбване, убийството и е в състояние да поеме малките региони на земята те се заселват в северната Хипербореа=част от Флорида, който е разположен в северната част преди промяната в земната ос.

Син на Арус ", Арус II, продължи да атакува, като завзе контрол над Индия, Пакистан и Персия, където те се срещнаха на Sumarians(шумери), мирни и обичащи хора, които избягаха на север. Шумерите бяха тъмни, високи и потомците на Сирианците, които първи се заселили на Земята по времто когатъо, АТЛАНТ започна изграждане на Атлантида.

Индия се наричаше Аря. След няколко века Аря бе разделен от Арус и направи съюз с Mu(лемурия) и Агарта. Малки войни, продължиха още 1,500 г. Арус беше стар и умира, но той успя да инфилтрира лидерите си в Атлантида и Му за да причини достатъчно раздори, за да започнат разговори за война.

Хилядите побягнаха от Атлантида и Му и се върнаxa в Pleja(плеяданска сис.)за безопасност. Инструментите на войната на Атлантида и Му бяха много големи размери и сила. Армията на Атлантида, съдържаща 4,830,000 бойци в големите кораби + 123,000 малки дистанционни пилотирани(дрони) и 16,431 отдалечени кораби, оборудвани с най-сложните топлина разтварящи оръ. сис. Те също са имали 24,230 кораби среден клас. Но дори и с цялата тази власт MU превъзхожда в областта на технологиите и се похвали, оръжия за по-голяма мощност. Учените от МУ, знаейки на предстоящите събития подредениxa флот в астероидния пояс, където в един от най-големите астероиди е пвградена електроенергийната система диск, така че да може астероида да се хвърли в/у земята. Тъй като атаката на Atlantis започна, лидерите на MU подредени гигантски астероид да се стартира, но вече беше твърде късно, за да спаси MU. Атлантската флот разтопи град MU веднага.(пустинята гоби)

Всички следи от MU се претопяват и е очевидна от гладък, равен терен в пустинята Гоби, където някога е бил той. Бързо, гигантският астероид се насочи към Земята със специални пилоти, свързани с него. Някои лидери и учени от Атлантида, откриха скоро астероида и избягаха в космоса, но беше твърде късно за останалите. Астероидът се удари в атмосферата, избухна нагоре като генериране на свръхнова топлина от над 34 000 градуса. Континентът Атлантида се разтопи под топлината в рамките на секунди. Астероидът избухна по-малко от 110 мили, и в хиляди малки парченца удари Земята като пушка. Атлантическият океан е бил надупчен и вулкани избухнаха и морето завря. Водата от океана хвръкна нагоре на височина до 70 мили. Приливна вълна в продължение на 4 мили висока заля сушата.Това беше точно година 9,498 пр.н.е., 6 юни шест великата Атлантида(най голямата) потъна под океан.

Скоро след войната за отмъщение от Арус той е бил убит от 3ят си син, Jehoven, който взе властта през арийците и останалите 3 нации на Земята.

1ва нация: Потомците на Armus хората, които живеят в района, известен като Армения, преди 33 000 г. Те са имигранти от системата Pleja.

2ра нация: разпръснати племена Персия, Индия и Пакистан, които са известни като арийци по това време.

3та нация: A световен мащаб разпространението на циганите, които са били шпиони, убийци, наречена Евреи, които в древния плеяд. език на PLEJAS е HEBRONS= означава утайката на обществото.

Циганите днес, са от др.раса.

Jehavon управлява до преди 7,000 г., докато той е бил убит от единствения си син Jehav, които, подобно на баща си, се нарича създател на човека. През това време, група от 160 хиляди Големите арийци изоставят върховенството на Jehav и се разхожда из земите на изток и се премества в района между Каспийско море и Арарят планина. Този район е пълен с потомците на Шумери, които са довели местните хора с голяма дисциплина, защото на техните високо развити знания на духовните сили.

Арийците атакуваха и притискат хората в робство и създадоха нова държава. Лишени от всички техники, на арийците скоро започва да се смесват с местните жители и всички предишни талант и знания скоро изчезна и бе забравен завинаги. Преди 3,320 години Jehav е бил убит от първия си син Arussem.

Той също имаше синове Салам и Птаах. Птаах и Салам бяха по-спокоен характер и се изправи срещу Arussem и отказаха да са негови последователи. Arussem тайно се върна и се скри в подземен град под пирамидата Гиза. Той и неговите последователи правят планове да вземат по целия свят от водещи много хора заблуди чрез погрешни учения и религиозна заблуда. Птаах и Salam управлява заедно и създадоха мир. Птаах бе поразен от болест и почина на 93 г оставяйки Salam да се произнесе и той направи така, докато се превърна стар и слаб и предаде власт на сина си Plejos.

Plejos беше спокоен владетел и упр. в съответствие с Висшия съвет на системата Pleja. Arrusem, подготвяше неговата група от зли последователи наричат (-)Bafath в Египет, преди 3010 г. Той бе поето от зъл лидер на име Хен, който Hebrons(виж горе)(=изрелятни) наричаха Йехова .Той е известен като "жестока" към неговите последователи. През 2080 г пр.не. Хен бе свален от нов лидер на име Kamagol I. откъсването от тяхното общество, тяхната технология за подмладяване изостава и животът им се нямаляваше.

Kamagol II е още по-зъл от баща си. Той се не само иска контрол над народа но и постави баща си в дълбока тъмна тъмница и да го остави там в продължение на год ,докато той умиря.

Kamagol II е един от последните дълголетниците лидери и умира през 1975 г., оставяйки 2100 от неговите зли последователи след себе си. По това време (-) Bafath група, лишена от голяма част от технологиите за контрола на 723 земни хора чрез телепатични средства. Това беше последната им надежда за контролиране на Земята. Междувременно Plejos, последният Pleja лидер на Земята е бил информиран за мирното споразумение между системата Pleja и Висшия съвет на Андромеда. А нова област на духовен растеж и мир беше стигнал до Plejas. Plejos и последователите му са искали да се върнат в дома система Плеяди. Plejos нареди, че истинският Говорител ще бъде роден и образован.

Това човешко е наречен Jmmanuel. Той е живял в продължение на 105 година и донесе истината за всичко, което би могло да стига от учението му. През 182 година, името му е променено на Исус Христос и неговото учение са били пренаписани, за формиране на религиозната власт структура, която управлява днес.@@@



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2119650
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220