Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2014 21:45 - semjase= потоп
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 787 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.12.2014 18:19


Великия потопа

11 079 г. пр.н.е. Потопа е причинен,от голяма комета - която, Плеядианците наричат - кометата Унищожител (приблизително 1.72x маса / площ на земята)(бел. биосфера Пелеагай;; Нубири е 3*Земята). Въртенето на Земята променя от повече от 40 часа на ден здо текущия ден 24 часа. Слънцето не изгрявашее на Изток след това. Кометата ще дойде отново в 2255 г пр.н.е. Последното u преминаване е през 1680 - преди 295 година. Тя обикновено идва в цикли на всеки 575,5 г.

· Последна голяма катастрофа беше преди 3453 години, която изведе Венера в близост до Земята.

Имаше голяма загуба на живот на хората и животните. Планините бяха променени. В Средиземно море от лава стените на вулкана на о.Санторин бяха скъсани дълбоко.
Голяма буря над океана създаде вълна 2 км висока. Египет наводнения, които създават епидемии. Унищожени пейзажи и пристанища в Сирия.

· зад гърба планетата преминава Земята в 600 000 км и получава заловен от слънцето. Тя загрява и се движи в орбита между Меркурий и Земята като "Венера".

Луната
· Кометата също ни донесе нашата Луна. Луната идва от планета 4,500 милиона години по-стар от Земята. Преди милиони години слънце Nova експлодира и разбута бутане околните планети и отломки в космоса. Слънцето се срина в себе си и разкъса дупка в пространството. Оригинален размер на това слънце на 11,0 милиона км - сега е 4,2 км. 1 куб см тежи няколко хил тона.

· Един от фрагментите, че е трябвало да бъде на "разрушител" е изгорял / изхвърля, като тъмна звезда, която се движи в продължение на милиони години и влиза в орбитата на друга система. След много години на тъмната звезда бавно се премества в по-близо до големия слънцето причинява големи бури и загубата на живота на развиваща се планета в тази слънчеви системи шеста планета. Преминава от петата планета причинявайки известни щети (в същата тази система). Преминава в близост до 4та планетата и причини тя да експлодира. Една голяма част от планетата се хвърли в пространството и се удари от метеорити и т.н. за много дълго време и е закръглена и смлян на разстояние, тъй като колегите разрушител

Предлага се след дълго време в Земната Слънчева сис където втората планета - тогава земните е започващ живот. Предлага се в орбита около втората планета, Земята, и сега се нарича Луната (това е да се отбележи, че нашата земя тогава беше 2ра планета - Големия разрушител-кометата късно разменен орбитите на планетите).

В "Разрушителят" все още е някъде там с дълга опашка на малки частици. В древни времена Разрушителят също застрашена нашите предци причиняват години на господство и жестокост. Тя е от легендите на разрушителя, който е зад приказки на Нибиру / 12 планета. повече на Унищожителната Комета
В древна история Лира те говорят за кометата Унищожител,, което дойде през тяхната система и унищожи голяма част от населението. Това беше голяма пречка за тяхната цивилизация. Същата комета поведе Плеядианците в нашата система преди около 210 000 години (плеяданците последваха кометат за да видят къде отива да носи разрушения). На няколко пъти, кометата има драматичен ефект върху нашата планета. В преди 10 215 години, Земята е нарушен от тази комета, която се раздели водите на Атлантическия океан в района, където Атлантида е бил. Преди 10 079 години на Големия потоп е била причинена от кометата. По това време на деня на Земята беше дълъг 40 часа и слънцето не е посочил в Изтока. Тази комета се връща на всеки 575 и половина години и ще се върне отново в 2255. Последният пасаж е бил през 1680 година, което е причинило някои щети в района на Средиземноморието. Имаше големи бури и вулканична дейност от Санторини вулкан. Египет е наводнен. (Виж също мисли по тази тема http://pages.prodigy.net/benede/_import/pages.prodigy.net/benede/index9.html
нашите предци от LYRA
В древни времена Разрушителната комета също застрашена нашите предци.

Имаше години на господство и жестокост от Лирианските лидерите

Лидерите са много развити и са се представяли за богове на човека. Те са били наричани Кралете на Мъдростта, с думата IHWH, които на Земята означава Бог.

500 години на войни, избухнали между лидерите и обществеността за свобода.

· Преди 230 000 години Asael оставя с 183 големи кораба - 250 изследователски кораби и 360 000 души. Разположен на една планета - след това още два. Това беше началото на Плеядите. · Започна проучване в пространството отново. Намерени са останки от стария Лира и открил Земята. Разположен на Земята и Milona (Малдек) Години на войни, на Земята се превръща в колония на депортирани воини.
· Голяма култура расте, а след това се разрушава.
· На родната планета Ерра в Плеядите, война избухва отново. 70 000 души бягат по правило на Pelegon, а IHWH (бог)

· Войната свърши на вътрешните планети и остана спокоина и досега. Древна Лира
Лидерите са много развити и са се представяли за богове на човека. Те са били наричани Кралете на Мъдростта, с думата IHWH, които на Земята означава Бог. След 500 години на войни между тях е имало голямо преселение на свобода. Лидерът на име Asael оставя с 183 големи разделители - 250 изследовател кораби и 360 000 души. Те пътуват из космоса и най-накрая се заселят на една планета - след това още два.

След известно време те са започнали да търсят в космоса отново. Намерени са останки от стария Лира и открил Земята. Колониите са създадени на Земята и Milona. След години на войни, на Земята се превръща в колония на депортирани воини. Голяма култура расте, а след това се разрушава.

На родната планета в Лира войната избухва отново. 70 000 души бягат по правило на Pelegon, а IHWH (бог) и се заселват на Земята изграждането на цивилизация, която продължи 10 000 години и завършва около 40 000 години назад. Хронологията на историята на Земята от това (и някои later-) контакт Тази диаграма показва важните моменти в историята на Земята въз основа на информация от Плеядианците. Датите са само приблизителни оценки, за да покаже на хронологията на събитията.

22 Million BC Първият Lyrans дойде на Земята и колонизиране.
387 000 BC 144207 Lyrans дойде на Земята и да се установят тук, завинаги променя генетиката на землянин.
228 000 BC A Lyran лидер на име Asael води 360,000 Lyrans за нов дом в Плеядите.
226 000 BC Asael умира и дъщеря му Pleja става владетел. Сега системата се нарича Plejas.
225 000 BC Pleja разузнавателни кораби откриват Земята и колонии са основани тук и на Марс и Milona .
196 000 BC Избухва война на Земята и нейните хора са евакуирани към Plejas. Четиридесет години по-късно Milona се разрушава и се превръща в астероидния пояс. Марс е изхвърлен от орбита и целият живот е отишъл.
116 000 BC За последните 80 000 години няколко малки колонии са опитвали от Lyrans-вече в изгнание престъпници.
71,344 BC Великите пирамиди са построени в Египет, Китай и Южна Америка от Lyrans. 58,000 BC план The Great. Плеядианците изгради велико общество на Земята, която трае в продължение на почти 10 000 години.
48,000 BC Ishwish Pelegon идва на Земята и изгражда прекрасно общество, което продължава за около 10 000 години.
31,000 BC Atlantis е основан от един човек на име Атлант, който идва с неговите хора от системата на Бърнард Star.
30,500 BC Големият град Mu е основана от Muras, бащата на съпругата му Атлант, Karyatide. Неговата империя понякога се нарича Лемурия.
30,000 BC на черната раса идва от Сириус.
16,000 BC Арус е в изгнание от Земята, че се опитвате да започнат войни. Той скрива с последователите си в звездната система Бета Кентавър.
14,000 BC Арус и хората му да се върнат на Земята и да се установят в Hyperborea, което е текущото местоположение на Флорида.
13,000 BC Ученият Semjasa, вторият в командването на Арус, създава две Адамс, които носят едно дете на име Сет. Това се превръща в легенда за Адам и Ева.
11,000 BC Арус II атакува шумерите, които бягат в планините.
11,000 BC A група от извънземни с неизвестен произход пристигат, водена от лидера на име Viracocoha, които контролираха град Тиахуанако. Базовата му беше на един остров на име Mot. Той е предвидено жителите на Великденския остров инструментите за изграждане на странни статуи там, които го представляват.
9500 пр.н.е. Плеядианците предизвика стария дух-форма от Lahson да дойде на Земята - по-късно въплъщение на Майер.
9498 BC Атлантида и Му се унищожат взаимно и рушат планетата. Въздухът не е дишаща за 50 години. Всички оцелели са водени под земята.
9448 BC Jehovan, третият син на Арус II, поема останалите три племена останали на Земята и става владетел.
8239 BC Комета Унищожител(=Плелегай ) минава плътно от Земята и предизвиква Атлантическия океан да се раздели на части.
8104 BC Библейският потоп. ca.6000 BC Венера се извади от своята орбита около планетата Уран от Koмета Разрушител и е в орбита около слънцето.
5981 BC Комета Унищожител идва близо до Земята, причинявайки големи разрушения. Тя също ще се промени орбитата на Венера.
4930 BC The Destroyer Comet отново преминава близо до Земята, причинявайки приливни вълни на унищожение. 5000 BC Jehav, син на Jehovan, поема господството.
1500 BC The Destroyer Comet преминава от Земята, което води до вулкана Санторини да изригне. Той също дърпа Венера в сегашната си орбита около Слънцето.

· Има шест цветови раси на Земята, Yellow - White - Brown - Black - Red, също синята раса.
Древните предци на Плеядианците варират от само 50 см висок - до 12 метра. Някои бяха наречени гиганти или Titans.
· Теорията на Дарвин не е наред - ние не идваме от маймуната, маймуната идва от експерименти върху хора. Някои мутации като Африкан, Пекинския човек, неандерталец и т.н. Повечето живот на тази планета идва от Лира. Lyrians се смесва с местните Земни хора. Ева означава "носител".



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2121019
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220