Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2014 15:33 - semjase quatzal
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 332 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.11.2014 03:05


Били се вкачва на борда на кораба. Той се припадна в гората. Били претърпя нервен срив. Quetzal изкара Били от кома и ремонтира много от вътрешните му органи. Били дори е претърпяла нередовен сърдечен ритъм. Това е причинено от проблеми с групата. Това е твърде много за Били да управлява центъра. Quetzal каза на Били да се прибера вкъщи и да си почине. Това ще отнеме 12 - 14 дни, за нервите, за да се регенерират. Quetzal използва някакъв вид електрически магнитен инструмент за лечение на Били.

повече информация: През юли 1978 Meier слезе с лоша настинка, която се превърна почти мигновено в тежка пневмония. Едуард беше толкова слаб, той е бил едва ли може да побере чаша вода, за да пие. Meier, обаче, се случва да бъде един от най-влиятелните контактьорите към днешна дата. Неговият случай е много спорна поради големия брой кристално - ясни снимки на НЛО. Въпреки това, или може би заради това, делото е разделено на НЛО общността. Meier, обаче, има мисия да се извърши, което е отчасти да разкаже на света за контактите си. Очевидно той е успех, тъй като има над 8 книги и 5 филма за случая, с повече от всеки по пътя. Тъй като случаят Meier изглежда на такава дълбока значение, не е изненадващо, че когато той развива пневмония, извънземните са там, за да помогнат.

Майер бе дадена инструкции да отидат на определено място. Той имаше приятелите му го отведе до място. Очевидно състояние Meier беше за извънземните животозастрашаващо смело пое Meier в очите на приятелите си. Няколко свидетели ясно видяха Meier изчезват пред очите им в "флаш на синкава светлина." Майер казва, че е било взето в НЛО, където той претърпя операция. HumanLooking чужденци използва "странни инструменти", за да се отцеди плевралната областта на гърдите си за "значително количество гной и течност." Неговите извънземни приятели му казаха в никакъв несигурни условия, които, ако не се беше намесил, той със сигурност щеше да умре. Те му казали, че следващия път, той не бива да забавя, а да отиде при човешки лекар.

Половин - час по-късно, той се изпусна на плавателния съд и се присъедини към приятели. Промяната в Meier остави приятелите си безмълвен. Преди да бъдат взети на борда, Meier е близо до смъртта. Лицето му имаше "сив цвят", а очите му са имали "дълбоко потънал вид." След това, пневмония Майер беше изчезнал. Той беше "весел и усмихнат", и изглежда да е "в отлично здраве".

Както се оказва, Едуард Майер е може би единственият човек в историята, който е бил излекуван два пъти от пневмония от извънземните. Първата му излекуване се случи, когато той е бил дете, като следния случай показва. Той е вторият регистриран случай на изцеление в НЛО.

През 1937 г., когато контактьор Едуард Майер е само на 6 месеца(бебе) той се свързва с пневмония. Той се научи по-късно, че личния лекар, д-р Strebel, очаква Meier ще умре. Той казал на родителите Майер, че нищо не може да се направи и че те трябва да се подготвят за смъртта на сина си.

Същата вечер, Meier първата си извънземен контакт с извънземен наречен Sfath. Sfath прилага Meier и го излекува от пневмонията. Майер е казал на този инцидент, на по-късен контакт, така че той попита майка си, за да провери информацията. За негова изненада, тя каза, че това е вярно; той почти е починал от пневмония като бебе, но внезапно и необяснимо се е възстановила. Майка му си спомни как бе говорил за възстановяването му като "чудо".



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2120949
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220