Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2014 23:35 - на кой му " ПРЕЧИ " "измислена " новина(= истина пречи)
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 303 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.10.2014 00:11


И още нещо странно: на сайта на Weekly World News не останала и следа от Ендрю Карлсин.

Няма и на Yahoo News.

Всички подробности останали само върху копия.

А това поражда страшно подозрение==явно е истина(и след малко серум на истината са взели машината)

=============================================================

АЗ СЪМ ОТ 2256 ГОДИНА
През декември 2002 година агенти на ФБР арестували в Ню Йорк 44-годишен мъж по подозрение в мошеничество. Играел на борсата и получавал външна информация. Имайки „начален капитал“ всичко 800 $, заподозряният за 2 седмици заработил към 350 милиона $! Извършил 126 сделки, доста рисковани, но затова пък оказали се невероятно доходоносни. Именно и това предизвикало подозрението на Комисията за пазара на ценни книжа в САЩ (SEC).

Арестуваният се казвал Ендрю Карлсин (Andrew Carlssin). Той отхвърлил обвиненията за престъпен сговор. И разказал, че работи сам. А информацията получавал от… бъдещето! Откъдето самият той бил пристигнал при нас на машина на времето… Стартирал през 2256 година.

Такава е накратко историята на „милионера на бъдещето“, която за първи път се появила в средата на март 2003 г. За него писал таблоидът Weekly World News (WWN). И даже цитирал думите на един от следователите. Същият казал, че не вярва в баснята за машината на времето. Но опитите му да намери данни за човек на име Ендрю Карлсин не се увенчали с успех. Нямало никаква информация за това, че той е съществувал до декември 2002 година…

По-нататък историята попаднала в новинарския портал на Yahoo. И тръгнала да се разхожда по хилядите сайтове и блогове без вече да се споменава за първоизточника. Многобройните форуми се изпъстрили с отзиви. В това число и от брокери на Уолстрийт. Същината се свеждала до това, че дори да е използвал външна информация, е нереално да забогатее толкова. Значи Карлсин не лъже, че е дошъл от бъдещето!

По-скоро изглежда, че WWN просто е измислил цялата тази история. Между другото, с подобни шегички изданието е известно. Но повярвалите в реалния Ендрю Карлсин не знаели за това и смятали за първоизточник новинарските сайтове.

Историята между другото продължава. Но WWN вече няма никакво отношение към нея. Някой друг разказва, че за арестувания внесли един милион долара гаранция. Той излязъл от затвора и естествено изчезнал. И днес, няма да повярвате, се крие в Канада – в същата тази провинция, в която на снимката попаднал „младежът от бъдещето“!

==========================================================

Търговията с вътрешна информация

Историята твърди, че ФБР са арестували съветника на Wall Street име Andrew Carlssin, относно търговията с вътрешна-търговски такси. ФБР твърди, че с първоначална инвестиция от само $ 800, Carlssin построен лично богатство на стойност над $ 350,000,000 само за 2 седмици!

Arthur Carlssin е арестуван от ФБР - снимката е показано печат на ФБР Властите твърдят, че всяка търговска той капитализира неочаквани бизнес развитие, които ФБР и претенцията за сигурност и обмен на Комисията не може да е съвпадение или късмет.

"Единственият начин, по който може да спечели е с незакона вътрешна информация. Той ще седне в затворническа килия на Райкърс Айлънд, докато той се съгласява да каже своите източници," цитира поверителен SEC източник. Източникът добави: "Ако акция на компанията нарасна поради пробив сливане или технологична, това е трябвало да бъде тайна, г-н Carlssin някак си знаех за това по-рано."

Изминалата година на падане на цените на акции е оставил повечето инвеститори плачат. Така че, когато Carlssin направи вихрушка от 126 високо-рискови сделки и излезе победител всеки път, Уолстрийт наблюдатели повдигат вежди.

Когато следователите разпитали Carlssin, те получават повече, отколкото са очаквали: A умопомрачителна 4 часа изповед.

Източници в Комисията за сигурност и Exchange потвърждават, че 44-годишният Андрю Carlssin предложи странен обяснение за необичайната му успех на фондовата борса, след като е водил с белезници на 28 януари В опит за снизходителност, Andrew Carlssin е Съобщава предложи да разкрива "историческите факти", като местонахождението на Осама бин Ладен и лек за СПИН.

Carlssin заяви, че той е пътувал назад във времето от над 200 години от бъдещето, когато това е общоизвестно, че нашата ера с опит една от най-лошите срутвания на акжции в историята. И все пак всеки, въоръжен с познаване на шепата пари, и може да пътува във времето може да направи състояние.

"Това беше просто твърде съблазнително да се съпротивлява," Carlssin твърди каза в видеозапис на неговата изповед. "Бях планирал да го правят да изглежда естествено, нали знаеш, губят малко тук и там, така че не изглежда прекалено съвършен. Но аз току що уловена в момента." Сега всичко, което той иска, е да бъде позволено да се върне в бъдещето на своя "занаят време." Въпреки това, той отказва да разкрие местоположението на машината или се обсъди как тя работи, вероятно от страх технологията би могла "да попаднат в неподходящи ръце."

Длъжностни лица са доста уверени претенциите на "време-пътника" са фалшиви. Но източникът SEC признава: "Не може да се намери нито един запис на всеки Andrew Carlssin съществуващата навсякъде преди декември 2002 г."

"Ние не вярваме, история на този човек - той е или луд или патологичен лъжец", казва лице от SEC (комисия по борсите)



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2120911
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220