Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2015 16:02 - планета Тери ;; в момента има 4 континента(в момента = очакват промени) ;; андромедианск биосфера в дясно
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 615 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.02.2015 08:18


image Tania Piekae == вицепрезидент на Съвета на Андромеда цивилизацията от звездната система Мирак в съзвездието Андромеда (който се намира в центъра на съзвездието)

Хоратя от плaнета Тери == дошли на Земята преди 6000 преди и се заселели в Скандинавия.

 Техният дом == планета Тери == Повечето е покрита с вода ==  има 4 континент(най-големият континент = Sae-wyeeze). 

 На  континентите  има верига от планини с лилав оттенък =Tie-key

Има 3 основни острова. 

Острова в средата (на сним.) == Кралския дворец + правителството се нарича Nan-see-Ing.

На всеки острови == има хълмове, гори, езера, реки, равнини и плажове.

  НЕБЕТО == През деня == розово ;; През нощта == черно. 

Около планетата там 6 биосфер(кухи планети)( естествени за планетата).

планета Тери == размерите на Сатурн (без пръстени).

Имаме различни животни на планетата, с които общуват с нас телепатично (чрез образи и звуци), и всички са вегетарианци.

 Биосферата която транспортира (преди 6000 г) хората от планета Тери до Земята , сега е в орбита около Тери (като всички други 6 биосфери), и в момента се използва за транспортиране из Вселената. 

Сега ще говорим за причините, за коят доидохме на Земята преди 6000 години.

Съвета на Андромеда и Съвета на Галактическата Федерация
попитали кралското семейство на Тери за доброволци за подпомагане при проучване на планетата Земя (Terra). Кралското семейство се съгласи и изпрати най-добрите отбори от доброволци, които са специалисти в областта на космоса и науката [+ от други извънземни цивилизации == AIM живещи на Тери] .

Сега ще говорим за времето преди 6000 години == други извънземни цивилизации са оставили своите светове, за да посетят Земята.

Хората от Тери бяха == 300 бр

По време на моето раждането планета Тери == население 2 млрд

Днес, ние сме 4 милиарда. Планетата Тери се намира в горната среднa на 4 измерени

Преди 6000 години, Тери беше в 3 измерение .

След като хората са пристигнaxa на Земята, прибл. 80 души (най-добрите биолози, социолози, лечители, изследователи с хуманно отношение към животните), и определили място за живене



Половината от тях са в различна степен на родство с кралското семейство на планета Teri.

Всички пристигнали oт Тери бяха руси, бяла кожа + сини или зелени очи .

Това е обща генетика на хората на планета Teri .

Независимо от възрастта (3 години, 17, 35, 55, и т.н. ..) Цвета на косата винаги остава същата - блондин.

Сега ще опиша първата ни селище, което ние създадохме в областта, която днес наричаме Скандинавия. Днес местността се нарича Скагерак и е под водата, но когато хората от Тери пристигнали е била суха земя на повърхността.

Scandinavia се състои от Норвегия и Швеция, е била отделя от Дания само от малка река.

По онова време ние изградихме подземна база u започне проучване на Земята, без да смущава или пречи на наземна население от онези времена. Подземна база е свързано с някои естествени пещери в района, със специално изградени нови тунели.

По този начин, ние може да достигне повърхността на Земята сравнително лесно, в гористите райони, които са невероятно красиви.

След този първи етап, някои семейства се изселват в северните райони на Норвегия и Швеция днес, и започват да си взаимодействат с местните жители на тези райони .

Втората база е създадена в Jotunheimen в Норвегия. От тук те силно развиха и разшириха дейността си в съседните райони, и "излиза" за постоянно от подземните бази. По този начин, те се превърнаха в Земни жители. двойки сем. вече са се образували, някои от тях са на кралските и други научни обучени експерти в различни области.

В онези дни, климатът в тези област е по-тежък и по-труднен, отколкото е днес. Хората от Тери трудно свикнаха с такива ниски температури.

Jotunheimen == много безопасен за нас и важен търговски център.

Сега ще опиша местното население като се срещнахме там в тези дни. Всички бяха нещо като "оцелели" в изключително тежки условия на живот, но е оказал много добра система за търговия, която позволи обмена на топли дрехи и други стоки от съществено значение за живота в тези трудни условия. Всички са били считани за членове на тяхното голямо семейство, имаха истински уважение към живота, и си помагат един на друг, че има достатъчно място за всички. < br>
Ние не се намесвахме по никакъв начин и не показвахме напреднала технология на месното население. Не исках да ви променя по никакъв начин естествения ход на историята си, позволявайки на коренното да се развиват по естествен път.

Скрихмем всички наши технологии, които със сигурност изглежда като чиста магия за местните. Но, разбира се, подобно на много други галактически изследователи, някои от нашите мъже и жени, образувана с местните двойки.Тъй като ние искахме да бъде част от земния живот, за да дадем своя принос за качеството на земния живот хармонично и естествено.

Днес можете да видите някои от нашите потомци, тези хора с руса коса и светлосини очи или зелени очи, както в Норвегия, Швеция и в други страни от Западна Европа. Основната характеристика е, че цветът на косата се запазва без промяна, независимо от възрастта.

Сега ще поговорим за някои митологични истории на Норвегия. Разкази за власт и сила на светкавиците и гръмотевиците богове, за хора, много високи гиганти. ВТогава нашите хора в територията приличаха гиганти, защото ние сме много високо, което нарекохме "високи както-дървета".

Защото, по това време, нашатам височина, е 195-205 см (мъже) и 180-190 см (жени) е много по-висока от тази на местните земляни, които са имали до 170 см (за мъжете) и 165cm (жени) .

Коренното население ни мислеше за магьосници, когато видяха как използваме светлината като съм създал водата за напояване, както и някои сложни капани за храна. Включително използването на огън, светкавиците и гръмотевиците в скандинавската митология присъства. Нашата технология е създала впечатление в съзнанието на местното население като магия (преди 6000 години).

За местните хора тогава направихме нещо невероятно: защото ние, Тери, сме свикнали да се къпем в морето за удоволствие, когато ни видяха в прохладните води на скандинавските страни, местните жители на Земята бяха много удивени. Също така, ние изградихме различни модели на лодки, плаващи в океана. Така че местните жители на Земята са били много заинтересован да види, че ние не се страхуват от водата ! И те бяха толкова интересно, че се присъединиха нашите експедиции и занаяти. По този начин, те се превърнаха в "нас", и ние се превърнаха в "техните". Днес, ние сме един народ.

Не е съвпадение, че и днес, норвегия и швеция са монархии както планета Тери.

Сега ще говоря за местоположението на 2 подземни бази на Земята, разположен в Jotunheimen в Норвегия.

Днес в подземен Jotunheimen == има важни археологически доказателства, които чакат да бъдат открити от норвежците. В този регион, хора ще намерят артефакти.

Древни парчета метал ==произведени на планета Тери. За древния писмено на език, който не е известен на Земята.

Аз съм Таня, вице съветни на Съвета на Андромеда, и изпраща цялата си любов към вас, които са наши последователи на планетата Тери.

Събудете се от сън, членове на семейството ми в Норвегия и Швеция, и вас всички други . Ние ще се срещнем отново скоро.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2120513
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220