Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2015 22:03 - кога ще покажат горите на марс ?? ; кацания на кораби на Земята
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 974 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.09.2015 05:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
плеяданката semjase  ==  

 
На Марс в долините и равнините ниски, където има езера и гори, като налягането на въздуха може да съответства на приблизително 3 000 м надморска височина на Земята, а може би и по-благоприятно. Това означава, че повечето хора вече доста вероятно биха били в състояние да диша в този въздух. 

Тъй като има гори и дървета  има и кислород.

 Учените се опитват да не показва това, чрез манипулиране на изображения, така че те ще видят най-пуста от тях или се опитват да пазят в тайна други изображения, които показват важни неща.

 Това най-вероятно ще се обърне срещу срещу тях в даден момент, и не може да го използвате за всички, че е полезно да се получи пряк удар срещу съвременното научно парадигма.

Когато хората са наясно, че науката  умишлено е излъгал, че няма  цивилизации и фауната на Марс с ретуширане на изображения и т.н.,ще се доверят в научните органи ще бъдат значително намалени.

 В допълнение, аргументът против UFO съществуване от науката ; забраната за  идват тук на Земята ще отпадне, за техническа цивилизация на Марс.  Когато това се случи на  извънземните им е позволено да правят публични кацания на Земята, с които хората да приемат тяхното съществуване.semjase.no/Politikk.html



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2119302
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220