Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2015 10:52 - Андромедиански биосферен кораб = настройва трептенето на хелейнит атоми така превръща Слънцето от бяло в синьо-бяло
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 757 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.03.2016 05:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Tolec, гледах видеото
http://www.youtube.com/watch?v=bQ7RaOMHb5I&sns=fb
+ мнение на  командира на главният  биосферен кораб на Съвета на Андромеда.
  a. Това, което изглежда като съединителна "пъпната връв" е канал, който е свързан от един от нашите биосферни кораби на Съвета на Андромеда към Слънцето.

Причината, че цветът на нашата биосфера е черна  защото ултравиолетов радиоактивни защитен щит е на мястото си, за да защитят биосферата, докато работата се върши.

 Тази биосфера е един от корабите на Съвета на Андромеда.
Технологията произхожда от планета Terial в звездната система Мирак.
  б. Работа се извършва,  чрез съединителна "пъпната връв", до Слънцето е коригиране скорост на вибриране на  хелийят, за да помогне за повишаване на общата вибрационна честота на Слънцето, така че тя ще се превърне в синьо-бялo Слънце.
image
Тази работа се върши в допълнение към 4-ти триизмерни честотни лъчи излъчвани от новата кристална синята звезда(=кометата Холмс 17p).
   През това време на бурите слънчеви изригвания, знаете, че ние също ще  използваме щит технологии от нашите комбинирани биосфери кораби за защита на различните планети от слънчевата система, включително Земята, за да се намали силата и честотата на слънчевите изригвания през последните дни, както и в следващите дни.   Знайте, че ние следим бурите слънчево изригване на вашето слънце.
Те ще намалеят с времето.
  Дейности в небето ще станат по-активни на външен вид.
Хората ще видят неща, които никога не са виждали преди.
  Успокояващо за хората на Земята, че Съвета на Андромеда има най-добрите експерти в областта на квантовата звездни явления които ще доведат до разгръщането на Слънцето, и цялата слънчева система, без странични ефекти (т.е. радиация от факли, топлинни бури, пожари и т.н. .) .   Знайте, че тази слънчева система ще се превърне в двойна(2 слънца) звездна система. По този начин, ще имате по-синьо-бяло Слънце  във вашата слънчева система,
+ Tekoma(м/у Земята/Венера) кафявата джуджето, че ще се появи като малък червеникао Слънце, която ще доведе до красивата цветна призмата на лъчи на Земята за  живот в 4то измрение  на планетата.
  Бъдете в wodakote(мир).   Командир на Главният Биосферен кораб на  Съвета бна Андромеда  🌞🌞
image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2120182
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220