Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2015 23:41 - на светлината = (-)
Автор: sani110 Категория: Забавление   
Прочетен: 327 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.12.2015 23:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Галактическата Федерация на Светлината, известен още в миналото като Галактическа Конфедерацията на светлината това, което знам за "Галактическата Федерация на Светлината",която е основава в системата  Sirius звезда B , с директни връзки до Земята.

Системата Слънце B  в Сириус е място, където са известни много влечугоподобни същества да живеят.
А, това е място, където много на пръв поглед "на човека, които търсят, изцяло пренаписа същества живеят, които са предимно от
изходното рептилиите ДНК произход
Знайте, че влечугоподобните са известни от години като майсторски генетици

Ралика м/у  Галактическа Федерация срещу Гал.Федр. на Светлината да бъде ясна, посочи & категоричен, за целите на изясняване и диференциация за тези две (2) организации, л попита командирът на първичния биосферата, където много от срещите на Съвета на Андромеда се провеждат това, което Съветът знае за Галактическата Федерация на Светлината.

Също така знаем, че в предварителен разговор той ми каза, че Съветът е имал сериозни продължаващи проблеми с тази организация в космоса в продължение на години да не говорим за техните съвместно избират от името на Галактическата Федерация, и твърдят, че много от неговите положителни действия.

От този момент нататък, аз ще го цитирам, на командващия дословно .

Моля, имайте предвид, че има пълната тежест на Съвета Андромеда зад него на Галактическата Федерация на Светлината, което знаем за тях.
Без значение какво те говорят  , те съществуват  само от около  1000 години.
Да, те са базирани в Sirius IBI. Те започнаха малко и все още имат само много ограничен брой планети, участващи в групата им.

Те не са член на Съвета Андромеда.

Ние нямаме нищо общо с тях И, не, Галактическата Федерация на Светлината не е Галактическата Федерация Абсолютно не.

Освен това, аз попитах командира за всяка евентуална сътрудничество с членовете на Галактическата Федерация на Светлината, в космоса, или тук, на планетата Земя, и тук е това, което той каза, не, не.

Ние не си сътрудничи с Галактическата Федерация на Светлината. 

Нито с друга звездна система или планета, част от, или свързани с, Галактическата Федерация на Светлината.


Обобщение В , земни хора, които са наскоро събудени към информационната това е просто объркващо.

Но това не трябва да бъде винаги съм правил всичко по силите си ... да го опростя. С подходящия размер на детайлност, определения и яснота ... по-добре можете да се разграничи с каква информация е точно за вас. И действа по съответния Нека ви направи тази следваща стъпка в еволюцията си в станеш  човека в  4 измеренеие с лекота, спокойствие, благодат и спокойствие. Това е всичко зависи от вас. желаете мир по пътя си ... iourne вашия живот

image



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sani110
Категория: Рецепти
Прочетен: 2120898
Постинги: 5378
Коментари: 73
Гласове: 1220